Μενού
mitarakis-notis
Νότης Μηταράκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την παραίτησή του υπέβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/07) στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, ο οποίος φέρεται να επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την απόφασή του.

Χρέη νέου υπουργού Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου, ενώ όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες σχετικά με το παρασκήνιο της παραίτησης, η «καρατόμηση» του κ. Μηταράκη προέκυψε μετά από ενόχληση του Μέγαρου Μαξίμου για τις διακοπές, που έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, εν μέσω των καταστροφικών φωτιών.

Πάρτι στο Twitter με την παραίτηση

Φυσικά, απ' όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες δεν θα μπορούσε να λείψει το Twitter, οι χρήστες του οποίου με το «κοφτερό» τους χιούμορ σχολίασαν την παραίτηση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

«Δεν χάσαμε υπουργό, στολίδι χάσαμε», «τον έφαγε η κλιματική αλλαγή», «χάθηκε κάθε ελπίδα δηλαδή για την έφιππη αστυνομία», «ναι, αλλά για τον Πολάκη που καπνίζει δεν λέτε τίποτα» ήταν μερικά από τα πιο πρωτότυπα σχόλια των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης για την παραίτηση του κ. Μηταράκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA