«Ο ανασχηματισμός σηματοδοτεί την αρχή του τέλους του συστήματος εξουσίας Μητσοτάκη, που ό,τι είχε να δώσει, το έδωσε» σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Αναλυτικά, ο κ. Κώστας Τασούλας, σχολιάζει: «Το στρατηγικό αδιέξοδο του Πρωθυπουργού αποδεικνύεται περίτρανα με τον ανασχηματισμό του "μικρού και ευέλικτου" κυβερνητικού σχήματος.
Στο κύκνειο άσμα του ο κ. Μητσοτάκης παραμένει εμμονικός στην ίδια αποτυχημένη και καταδικασμένη στη συνείδηση των πολιτών συγκεντρωτική συνταγή διακυβέρνησης.
Υπογραμμίζει πόσο ξέπνοη μεταρρυθμιστικά είναι η κυβέρνηση του με την ανακύκλωση αποτυχημένων υπουργών σε διαφορετικούς ρόλους και επιβραβεύοντας άλλους που έδωσαν διαπιστευτήρια πίστης αναπαράγοντας την πιο σκληρή κυβερνητική γραμμή και περιφρονώντας τα αιτήματα της κοινωνίας για δικαιοσύνη και λογοδοσία.
Διαβάστε ακόμη: Ανασχηματισμός: Αυτά είναι τα πρόσωπα της νέας κυβέρνησης - Ποιοι παίρνουν κλειδιά των υπουργείων
Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός προσωπικά γυρίζουν οριστικά την πλάτη στα προβλήματα των πολιτών δηλώνοντας ότι μέχρι τη δεδομένη πλέον εκλογική τους ήττα μόνη προτεραιότητα είναι η νομή της εξουσίας και η διαχείριση των εσωκομματικών ζητημάτων και των μικροκομματικών διευθετήσεων της Νέας Δημοκρατίας.
Ο ανασχηματισμός σηματοδοτεί την αρχή του τέλους του συστήματος εξουσίας Μητσοτάκη, που ό,τι είχε να δώσει, το έδωσε. Κουράστηκε και κούρασε. Η χώρα, όμως, και οι πολίτες δεν έχουν άλλο χρόνο για χάσιμο.
Η ανάγκη για πολιτική αλλαγή είναι επιτακτική και άμεση και το ΠΑΣΟΚ με το πρόγραμμα του είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας».
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.