Από το πρωί της Πέμπτης (26/06) οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση όχι σε ένα αντίγραφο αλλά σε τουλάχιστον τρία αντίγραφα, της ογκωδέστατης δικογραφίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, που διαβιβάστηκε χθες (25/06) στη Βουλή.
Πηγές από το ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο για «σαφείς ενδείξεις ποινικής ευθύνης υπουργών που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.»
«Από την αρχική μελέτη της δικογραφίας και ιδιαίτερα των εγγράφων των εντεταλμένων ευρωπαίων εισαγγελέων και των ενόρκων καταθέσεων των κυρίων Βάρρα και Σημανδράκου προκύπτουν σαφείς ενδείξεις ποινικής ευθύνης υπουργών που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.
Η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες τη μελέτη της ογκώδους δικογραφίας και στη συνέχεια θα πράξει το συνταγματικό καθήκον της απέναντι στον ελληνικό λαό και το δημόσιο συμφέρον.»
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Νεφέλη Μεγκ στο promo βίντεο της εκπομπής της: «Ξεπλένω τόσο πολύ τους πολιτικούς;»
Πανελλήνιες 2025: Η μαθήτρια με καταγωγή από την Κίνα που έγραψε 19.080 μόρια
Κακός και στην πραγματική ζωή: Ο Τζον Κριζ του Cobra Kai δάγκωσε τη συμπρωταγωνίστριά του
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.