«Καλές θάλασσες» ευχήθηκε ο Παύλος Πολάκης στον Αλέξη Τσίπρα, με ανάρτησή του, μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του πρώην πρωθυπουργού από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αφήνοντας αιχμές για την «πέμπτη διάσπαση».
Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
«1) Άρα η συζήτηση δεν γινόταν «ερήμην»
2) καλές θάλασσες λοιπόν …(με την 5η διάσπαση ….)
3) Για να «συνταξιδέψουμε» και να ανατρέψουμε το καθεστώς Μητσοτάκη θέλει ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ και γραμμή ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ! Μόνο έτσι πέφτει το καθεστώς διαφθοράς!
4) Το καράβι του ΣΥΡΙΖΑ τους έχει τους στόχους, έκανε και την πρόταση για την προοδευτική συνεργασία.
5) ΟΛΟΙ θα κριθούν στις πράξεις, όχι στις προθέσεις.»
Διαβάστε επίσης: Γιώργος Καραμέρος: «Πράξη υπέρβασης η παραίτηση Τσίπρα» - Οι πρώτες αντιδράσεις βουλευτών
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.