Σύμφωνα με τη δήλωση Πόθεν Έσχες για το έτος 2024, η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, δήλωσε συνολικά εισοδήματα ύψους 82.496,89 ευρώ.
Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού, περίπου 59.370 ευρώ, προέρχεται από την ευρωβουλευτική της αποζημίωση, ενώ τα υπόλοιπα έσοδα αφορούν μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα και επιχειρηματική δραστηριότητα.
Διαβάστε ακόμα: Το Πόθεν Έσχες του Νίκου Ανδρουλάκη: Tα ακίνητα και τα εισοδήματα
Η Λατινοπούλου διατηρεί πέντε τραπεζικούς λογαριασμούς με σημαντικές καταθέσεις στην Τράπεζα Πειραιώς, ενώ η ακίνητη περιουσία της περιλαμβάνει δύο ακίνητα. Τέλος, έχει στην κατοχή της ένα επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο αγόρασε το 2018.
Δείτε εδώ το Πόθεν Έσχες της Αφροδίτης Λατινοπούλου.
- 9 Έλληνες celebrities που ήρθαν αντιμέτωποι με UFO
- Προ των πυλών ιστορικός καύσωνας διαρκείας: Η προειδοποίηση του WMO για την Ελλάδα
- Ελληνίδα άφησε άφωνο τον Χάρι Στάιλς: Πούλησε φωτογραφία με τις πατούσες της για να πάει στη συναυλία του
- Βενεζουέλα: Εκατόμβες νεκρών μετά τον διπλό σεισμό - Το Σάββατο μεταβαίνουν διασωστικά συνεργεία από την Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.