Μενού
Χρήστος Σπίρτζης
Χρήστος Σπίρτζης | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Προϋπόθεση για κάθε υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η κατάθεση και δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες, σύμφωνα με όσα ψήφισε το Σάββατο (21/9) η Κεντρικη΄Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπέρ ψήφισαν 87 και κατά 84. Την πρόταση για το Πόθεν Έσχες υπέβαλε ο Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος ζήτησε τη δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες των υποψήφιων προέδρων, αλλά και την καταδίκη πρακτικών στοχοποίησης εναντίον βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

«Η διαφάνεια, η αλήθεια, η ειλικρίνεια, απέναντι σε κάθε πολίτη είναι αξιακή αρχή του κόμματός μας. Σήμερα, μετά την τραυματική εικόνα των αναφορών και των υπονοουμένων για “μαύρα” ταμεία και διαρροών στοχοποίησης συντρόφων είναι επιτακτική ανάγκη για να αποδείξουμε στην πράξη και όχι στα λόγια ότι ούτε το κόμμα μας ούτε τα στελέχη μας έχουν να κρύψουν οτιδήποτε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η νέα παρέμβαση Σπίρτζη

«Δεν κόβεται κανείς, αλλά δεν θα είναι και κάτω από το τραπέζι όλα αυτά που ακούμε τόσο καιρό. Δεν φτάνει στο συνέδριο οποίος δεν έχει καταθέσει 30 υπογραφές και Πόθεν Έσχες», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης στους δημοσιογράφους.

«Υπενθυμίζω την προηγούμενη δήλωση μου ότι καρεκλοκένταυρος ετών 35 έλαβε τέλος», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης: Ένταση στην Κεντρική Επιτροπή με υποστηρικτές του Κασσελάκη: Αντέδρασαν στην πρόταση για το Πόθεν Έσχες

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...