Μενού
Νέα Αριστερά
Νέα Αριστερά
  • Α-
  • Α+

Πλήθος αρνητικών σχολίων από χρήστες του Facebook έχει προκαλέσει η ξαφνική αλλαγή της σελίδας «mySyriza» σε «Νέα Αριστερά», στον πολιτικό φορέα που έφτιαξε η ομάδα Αχτσιόγλου με την «Ομπρέλα».

Η κεντρική φωτογραφία στην ομάδα, που αριθμεί περίπου 1.700 likes, άλλαξε στο λογότυπο της Νέας Αριστεράς, πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες των social media.

Μάλιστα, οι νέοι διαχειριστές της σελίδας, οι οποίοι «φιλοξενούν» δηλώσεις των στελεχών της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όπως της Έφης Αχτσιόγλου και του Αλέξη Χαρίτση, δεν φρόντισαν να αλλάξουν το URL της ομάδας, με αποτέλεσμα να φαίνεται αυτό στην αναζήτηση: facebook.com/mySyriza.

Νέα Αριστερά: «Βροχή» τα αρνητικά σχόλια

Στις κριτικές του νέου πολιτικού φορέα τα αρνητικά σχόλια πέφτουν «βροχή», με αρκετούς χρήστες να κατηγορούν τους διαχειριστές πως «έκλεψαν» τη σελίδα του mySyriza.

«Υφαρπάξατε τις έδρες, υφαρπάζετε και τρόπους επικοινωνίας, η σελίδα είναι κλεμμένη από MY SYRIZA ντροπή, φτιαξτε κατι δικό σας, όχι κλεμμένα απο τον ΣΥΡΙΖΑ» ήταν μερικά από τα σχόλια των χρηστών.

Αρκετοί απ' αυτούς, μάλιστα, «δεν προτείνουν τη σελίδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA