Μενού
Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Σε καλό κλίμα συνεχίζεται σήμερα, Σάββατο (20/01) στις Σπέτσες η δεύτερη ημέρα εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, με τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να παρουσιάζουν τις θέσεις τους γύρω από κάποιες θεματικές, όπως η παιδεία, η ακρίβεια, η υγεία και οι υποδομές.

Μάλιστα, λόγω του καλού κλίματος που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε η σκέψη να είναι τριήμερες οι διεργασίες μεταξύ των βουλευτών και του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ωστόσο η ραγδαία επιδείνωση του καιρού φαίνεται πως αλλάζει τον όλο σχεδιασμό.

Ειδικότερα, επειδή υπάρχει φόβος για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, οι εργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ θα τελειώσουν σήμερα το βράδυ, αντί για το πρωί της Κυριακής, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Κάποιοι εκ των βουλευτών, μάλιστα, θα αποχωρήσουν σήμερα από τις Σπέτσες με θαλάσσια ταξί, ενώ άλλοι με τα πρώτα πλοία.

Άξιο αναφοράς είναι ότι η δήμαρχος Σπετσών, Ευγενία Φραγγιά, παρέδωσε λουλούδια στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη καθώς η παρουσίαση τόσο του ίδιου όσο και των βουλευτών του, βοήθησε στην «ανάπτυξη» του τουρισμού.

ΣΥΡΙΖΑ: Το μήνυμα της Έλενας Ακρίτα

Την ίδια ώρα, η Έλενα Ακρίτα, μία από τις βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ, που εξέφρασαν τη διαφωνία τους με το τριήμερο εργασιών στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, μεταβαίνει στο νησί για να συμμετάσχει κανονικά.

Με ανάρτησή της στο Facebook, έκανε γνωστό πως μεταβαίνει στο νησί όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι διεργασίες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ξεκινάμε. Στις Σπετσες αδελφές μου, στις Σπέτσες» έγραψε στο Facebook.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA