Μενού
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Στέφανος Κασσελάκης
Συνάντηση του νυν προέδρου ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην πρόεδρο στη Βουλή | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Αισιόδοξος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας πως «όλα είναι δυνατά και εφικτά». Μάλιστα αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας πως οι δυο τους αγαπιούνται. 

«Δεν θέλει να πάρει αποστάσεις από εμάς ο Αλέξης Τσίπρας. Πιστεύω είναι ικανοποιημένος από την πορεία που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, τις προτάσεις του και την απήχησή του», είπε μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που έδωσε στο MEGA. 

Αναφερόμενος στην παρέμβαση Τσίπρα πριν το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Τον αγαπάω και με αγαπάει αυτός. Έχουν λυθεί όλα αυτά. Το συνέδριο "μίλησε", ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής. Κάθε μέρα βελτιωνόμαστε».

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε επίσης και στα σχέδιά του σχετικά με τον γάμο του με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα παντρευτούν σε δημαρχείο.

«Θα είναι μία συγκέντρωση για φίλους και τις οικογένειές μας. Μπορεί να πάμε να διεκπεραιώσουμε όλα τα νομικά εκείνη τη στιγμή. Ο νόμος μας δίνει αυτή τη δυνατότητα χάρη στις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ. Είχαμε την πολυτέλεια να ζήσουμε σε μία χώρα που το είχε κατοχυρωμένο και στο ομοσπονδιακό δικαστήριο και σε όλες τις πολιτείες. Έχουμε πολύ δρόμο στα ΛΟΑΤΚΙ+ ζητήματα της χώρας», είπε. 

«Είμαι περήφανος για τη στάση που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ (στη ψήφιση του ν/σ για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών). Ο γάμος είναι για την αγάπη. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Το χαρτί δεν επικυρώνει ούτε τον γάμο ούτε την οικογένεια, βελτιώνει τη δυνατότητα ένα ζευγάρι να έχει θεσμικές προστασίες», ανέφερε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA