Μενού
Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του Ζαχαριάδη
Παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η ομιλία Ζαχαριάδη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ενόψει του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους, καλώντας τους να στείλουν το δικό τους μήνυμα από την κάλπη.

Σε βίντεο, που ανάρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, ο κ. Κασσελάκης ζήτησε από τους πολίτες να «στείλουν ένα μήνυμα αύριο, ότι η Ελλάδα δεν είναι η χώρα της αλαζονείας, της αμέλειας και της ατιμωρησίας».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αποκάλυψε πρόσφατα πότε αποφάσισε να βάλει υποψηφιοτητα για την προεδρία, πρόσθεσε, επίσης, πως «τον επόμενο γύρο, την επόμενη Κυριακή, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα στηρίξουμε τον προοδευτικό υποψήφιο σε κάθε περίπτωση».

Στέφανος Κασσελάκης: Η ανάρτηση για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

«Η αυτοδιοίκηση είναι αυτό που αλλάζει άμεσα τη ζωή σας, τη ζωή μας. Η αυτοδιοίκηση είναι ο κορμός από τον οποίο οι δικοί σας φόροι, τα χρήματά σας και μας, διοχετεύονται κάτω στην περιφέρεια, στον κόσμο.

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ανθρώπους με καθαρά χέρια και με προοδευτικές απόψεις. Έχετε δει την αλυσίδα του μπλε κράτους, από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι τις περιφέρειες και τους δήμους.

Έχετε δει αλαζονεία, κακοδιαχείριση, χαστούκια. Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα, δικαιούται ανθρώπους από την κοινωνία, την εργασία, με καινούργιες σύγχρονες προοδευτικές ιδέες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στηρίξει πολλούς τέτοιους ανθρώπους . Η επιλογή είναι η δικιά σας, να επιλέξετε τη ζωή αύριο. Στείλτε ένα μήνυμα αύριο, στείλτε ένα μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα της αλαζονείας, της αμέλειας και της ατιμωρησίας.

Τον επόμενο γύρο, την επόμενη Κυριακή, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα στηρίξουμε τον προοδευτικό υποψήφιο σε κάθε περίπτωση.

Στείλτε ένα μήνυμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA