Μενού
tsipras.jpg
Ο Αλέξης Τσίπρας. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξης Τσίπρας αναχώρησε σήμερα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, για τη Ρώμη όπου θα συμμετάσχει στην Επιτροπή Παρακολούθησης τήρησης δεσμεύσεων κρατών-μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης (Μonitoring committee).

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, αύριο, Δευτέρα θα συναντήσει τον πρόεδρο του Κινήματος Πέντε Αστέρων και πρώην πρωθυπουργό, Τζουζέπε Κόντε και τον πρώην πρωθυπουργό, Ενρίκο Λέτα.

Επιπλέον, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συναντήσει την Τετάρτη την πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Ιταλίας, Έλι Σλέιν.

Τσίπρας: Το «μήνυμα»

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα, οι συναντήσεις του στην Ιταλία «αναμένεται να δώσουν το μήνυμα για τη σημασία που έχει η ενότητα και η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στη συμμαχία δεξιάς - ακροδεξιάς».

Τσίπρας: Η παρουσία στην ΚΟ

Υπενθυμίζεται ότι στις 30 Νοεμβρίου ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος μπήκε στην αίθουσα της Βουλής, όπου έλαβε χώρα η συνεδρίαση, με ένα πλατύ χαμόγελο, και χαιρέτισε αρκετούς από τους συντρόφους του. Μεταξύ των πρώτων που τον «υποδέχθηκαν» ήταν η Όλγα Γεροβασίλη, η Αθηνά Λινού αλλά και η Ράνια Σβίγκου.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA