Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/4) στον Άγιο Δημήτριο, όπου συνομίλησε με τους πολίτες ενόψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών. Νωρίτερα ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αγίου Δημητρίου, Στέλιο Μαμαλάκη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μηνύματα συσπείρωσης στην εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας. «Πρέπει να αποφασίσουμε ποιους θα στείλουμε στο ευρωκοινοβούλιο για να διαπραγματευτούν καλύτερα τα όσα έχουμε κάνει και όσα θέλουμε να κάνουμε» είπε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του, σύμφωνα με την ΕΡΤ. «Στέλνουμε μήνυμα συσπείρωσης και νίκης» είπε επίσης ο πρωθυπουργός.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε και στην επίσκεψή του στη Μυτιλήνη, αναφέροντας ότι εκεί είδε χαμόγελα γιατί η χώρα έχει θωρακίσει τα σύνορά της. «Θέλουμε ισχυρή φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη, να μην χαθεί ό,τι πέτυχε η χώρα την τελευταία τετραετία» ανέφερε επίσης ο πρωθυπουργός.
- Συναγερμός στον Κεραμεικό: Άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα κατά του ΕΦΚΑ
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Μπόμπαν Γιάνκοβιτς: Η στιγμή που «πάγωσε το αίμα» του ελληνικού μπάσκετ
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.