Μενού
sakellaridis
Γαβριήλ Σακελλαρίδης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης θα συναντήσει τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη το απόγευμα της Τετάρτης (21/02).

Όπως έγινε γνωστό, η συνάντηση των δύο θα γίνει στα γραφεία της Κ.Ο. στην Βουλή ενώ θα ακολουθήσουν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ενδεχομένως η συνάντηση αυτή να αποκαλύψει την επιστροφή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στην πολιτική σκηνή με μία πιθανή προσχώρηση στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς, σύμφωνα με πληροφορίες του Action24.

 

Η συνάντηση με τον Τσίπρα

Υπενθυμίζεται, ότι στις 14 Νοεμβρίου, σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης, συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, σε μία συνάντηση το περιεχόμενο της οποίας δεν είχε γίνει γνωστό.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ήταν στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Τσίπρα και τον Νοέμβριο του 2015 είχε παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα κατόπιν απαίτησης Τσίπρα με αφορμή την μη παρουσία του σε ψηφοφορία στη Βουλή που αφορούσε μνημονιακές υποχρεώσεις.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA