Εκατοντάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεκριμένα 429 τον αριθμό, θα είναι υποψήφια για μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής ενώ θα υπάρχουν 30 ex officio θέσεις για τους βουλευτές, τους ευρωβουλευτές και τα 13 μέλη της νεολαίας του κόμματος κατά τις εκλογές που θα γίνουν στις 29 Ιουνίου.
Ωστόσο από τη λίστα των υποψηφιοτήτων υπάρχουν και ηχηρές απουσίες όπως οι πρώην υπουργοί Αλέκος Φλαμπουράρης, Χρήστος Σπίρτζης, Γιάννης Μπαλάφας και Γιώργος Βασιλειάδης.
Παράλληλα, ούτε ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Φώτης Κουβέλης, ο Χάρης Τσιόκας και ο Αντώνης Κοτσακάς και αρκετά στελέχη από τους «πασοκογενείς» θα κατέβουν στις εκλογές.
Δείτε εδώ αναλυτικά τις υποψηφιότητες για μέλη της Κεντρικής Επιτροπής
Μήπως υποτιμάμε το Ιράν; Ποια η στρατιωτική του δύναμη - Η σύγκριση με Ισραήλ
- Άγριο ξέσπασμα Γλυκερίας για πλάνα από την επιστροφή στην Ελλάδα: «Πάτε καλά ρε; Κινδυνεύω»
Η μεγαλύτερη παραβίαση δεδομένων στην ιστορία: Διέρρευσαν 16 δισ. κωδικοί Facebook, Apple και Google
- Το Ιράν ορίζει πρώτη φορά τις προϋποθέσεις για λήξη του πολέμου - Οι τρεις όροι
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Σάσα Βεζένκοφ - Νικόλ Ελευθεριάδου: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.