Μενού
efkleidis tsakalotos
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος μάλιστα έκανε λόγο για «λυπηρά φαινόμενα» και τόνισε ότι δικαιώθηκαν οι 11 που επέλεξαν να αποχωρήσουν από το κόμμα και να δημιουργήσουν τη Νέα Αριστερά

«Καταλαβαίνω ότι τα αποτελέσματα αυτού του συνεδρίου δείχνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχασε, δεν ήταν σωστή η παρέμβασή του λόγω timing. O κ. Κασσελάκης κέρδισε στα σημεία», είπε στον ΣΚΑΪ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Φαίνεται ότι έχει μεγάλο αριθμό οπαδών, έχει μία βάση ανθρώπων και λέει ότι “θα τα αλλάξει όλα”. Από την άλλη πλευρά, τα στελέχη ενισχύθηκαν πολιτικά», σχολίασε για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Τσακαλώτος: Γιατί έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Για την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στον ίδιο, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχόλιασε: «Του απάντησα, ήταν αντιφατικό από τη μια στιγμή να λέει ότι “όλα πάνε κακά", ότι "το κόμμα είναι ένα μπάχαλο” και μετά να λέει ότι εμείς φύγαμε γιατί χάσαμε. Φύγαμε γιατί ήταν ένα κόμμα που δεν ήταν συγκροτημένο».

«Η παρέμβασή του Αλέξη δεν βοήθησε να γίνει μία πιο ουσιαστική συζήτηση, προσωπικά κατάλαβα ότι ήθελε να ρίξει τον κ. Κασσελάκη, όχι όμως για να επιστρέψει ο ίδιος. Δεν μπορείς να κάνεις ένα συνέδριο και να μην πεις γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο 18% και είχε πρόβλημα αξιοπιστίας, γιατί ενισχύθηκε το αντι-συριζα ρεύμα, έπρεπε να συζητηθεί αυτό», υποστήριξε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA