Θέση υπέρ του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, στην υπόθεση της ανακοίνωση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών που τον φωτογραφίζει αφήνοντας υπονοούμενα, πήρε με ανάρτησή του στο Instgaram o Μάριος Αθανασίου. Ο ηθοποιός τόνισε ότι το ΣΕΗ οφείλει «να του ζητήσει δημοσίως συγγνώμη» καθώς τον εκθέτει χωρίς λόγο.
Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έγραψε «Οφείλει το ΣΕΗ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να ανασκευάσει την ανακοίνωση που φωτογραφίζει τον Μαρκουλάκη. Είναι ατόπημα και εκθέτει χωρίς λόγο. Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιων κρίσεων, έχουμε ανάγκη δικαιοσύνης και κάθαρσης».
Υπενθυμίζουμε ότι χθες ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έστειλε ανοιχτή επιστολή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για το γεγονός ότι επέλεξε να τον στοχοποιήσει στην επίσημη δήλωση που έκανε το περασμένο Σάββατο, σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα των σοβαρών καταγγελιών που συγκλονίζουν, τις τελευταίες εβδομάδες, το χώρο του θεάτρου.

Διαβάστε ακόμα
Δικηγόρος θύματος: Το μοτίβο δράστης τους Λιγνάδη - Ανήλικοι αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν
Χρήστος Πέρρος: Ο Λιγνάδης είχε αλιευτή των υποψήφιων θυμάτων όταν δεν πετύχαινε τον σκοπό του
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.