Ο Ντάνι ΝτεΒίτο, ο οποίος υποδύθηκε τον «Πιγκουίνο» στην ταινία «Batman Returns» του 1992, πρόκειται να επαναλάβει τον ρόλο, αυτή τη φορά με τη μορφή κόμικ. Το GamesRadar, αναφέρει ότι ο ΝτεΒίτο γράφει μια ιστορία κόμικ με πρωταγωνιστή τον αντίπαλο του Batman στο επερχόμενο επετειακό κόμικ DC Gotham City Villains Anniversary Giant #1, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.
Διαβάστε ακόμη: «Raise the Roof »: Ρόμπερτ Πλαντ και Αλισον Κράους ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους
Με την ιστορία του «Πιγκουίνου» τιμάται η 80η επέτειος από την πρώτη εμφάνιση του κακού χαρακτήρα της σειράς «Batman». Την εικονογράφηση αναλαμβάνει ο Νταν Μόρα, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία και αποκάλυψε ποια θα είναι η μορφή του «Πιγκουίνου».
Ο «Πιγκουίνος» (Penguin) δημιουργήθηκε το 1941 για το «Detective Comics» #58 και έγινε αμέσως ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες θαυμαστών. Στην ταινία «Batman Returns» στην οποία τον ενσάρκωσε ο Ντάνι ΝτεΒίτο ο χαρακτήρας έμοιαζε αρκετά σε πιγκουίνο, ενώ επίσης είχε βόμβες και διάφορα άλλα gadgets σε σχήμα πιγκουίνου.
Στη δημιουργική ομάδα για το DC Gotham City Villains Anniversary Giant #1 θα συμμετάσχουν και άλλοι γνωστοί δημιουργοί κόμικ: Φίλιπ Κένεντι Τζόνσον, Στέφανι Φίλιπς, Τζόσουα Γουίλιαμσον, Στέφανι Φίλιπς και άλλοι.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.