Μενού
eleni-rantou
Ελένη Ράντου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Ράντου τοποθετήθηκε μέσα από τα social media για την απόφασή της να μην απεργήσει για τα πτυχία των καλλιτεχνών. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια, που την φετινή σεζόν παρουσιάζει μονόλογο στο θέατρο Διάνα, αποφάσισε να παίξει κανονικά για το κοινό την Τετάρτη και την Πέμπτη σε αντίθεση με την απόφαση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως η ίδια παραχώρησε τον θεατρικό της χώρο το πρωινό της πρώτης ημέρας της απεργίας προκειμένου να λάβει χώρα η έκτακτη γενική συνέλευση του ΣΕΗ. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ελένη Ράντου εξήγησε το βράδυ της Παρασκευής τους λόγους για τους οποίους δεν ακολούθησε την απόφαση του Σωματείου, κάτι για το οποίο δέχθηκε και «πυρά» από συναδέλφους της. 

«Ας μην αποπροσανατολίζουμε τη συζήτηση, μετρώντας ποσοστά επιτυχίας, το αίτημα για ένα πτυχίο αντάξιο των σπουδών, είναι τόσο δίκαιο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Οι διαφωνίες πάνω στον τρόπο που διεκδικείται αυτό το δίκαιο, δεν μειώνουν την υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να δώσει μια λύση αξιοπρέπειας σε τόσα νεανικά όνειρα. Ο στόχος παραμένει αυτός», ανέφερε. «Δώστε μια λύση σε ένα γόρδιο δεσμό χρόνων που κάνει τη σπουδή, κάτι σαν μεταξύ μας μυστικό, που δεν αναγνωρίζεται πουθενά. Δώστε στους νέους ανθρώπους την αξιοπρέπεια που στερήθηκε η δική μας γενιά», τόνισε η Ελένη Ράντου

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=737193827768467&id=100044335694245