Μενού
Γιάννης Νταλιάνης
Γιάννης Νταλιάνης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Νταλιάνης θα αντικαταστήσει τον Λεωνίδα Κακούρη στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, «Βασιλιάς Ληρ» και η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» τον συνάντησε λίγο πριν την πρόβα του, αλλά εκείνος όταν του έγινε σχετική ερώτηση, δεν θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα.  

«Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά. Έχω πρόβα να κάνω, γιατί είναι ένα σημαντικό έργο που πρέπει να ανταποκριθώ για να βοηθήσω όλη την κατάσταση τώρα. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους», δήλωσε ο Γιάννης Νταλιάνης. 

Σε δεύτερη ερώτηση σχετικά με την αντικατάσταση, αλλά και την πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου, εκείνος αρκέστηκε στο να πει: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για το οτιδήποτε».

 

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωσή του χθες Τετάρτη (3/1) το Εθνικό Θέατρο γνωστοποίησε την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη και την αντικατάστασή του από τον Γιάννη Νταλιάνη.

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή "Βασιλιάς Ληρ" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδα Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA