Σας ρωτήσαμε στο Facebook και απαντήσατε. Το 2023, ανάμεσα στο «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι (2024) και στο Die Together της Αμάντας Γεωργίαδη, εμφανίστηκε στη Eurovision ένας νεαρός ερμηνευτής, ο Victor Vernicos με το κομμάτι What They Say και παρά τη φιλότιμη προσπάθεια, δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό.
Ο Βίκτορ κέρδισε από εσάς ένα βραβείο πάντως, αυτό της χειρότερης συμμετοχής στην Eurovision, σε μια λίστα από καλλιτέχνες που είχε μέσα και την Άννα Βίσση με το Everything (2006), αρκετά ψηλά, στη δεύτερη θέση.

Το Better Love (2019), αυτό το αρκετά σουρεάλ και αλλόκοτο κομμάτι της Κατερίνας Ντούσκα βρέθηκε στην τρίτη θέση. Το θυμάστε;
Κλείνοντας, δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε ότι το παραπάνω Facebook post έβαλε Victor Vernico και Άννα Βίσση στην ίδια πρόταση. Με τις ψήφους σας καταφέρατε μια τόσο προβοκατόρικη ενέργεια. Σας ευχαριστούμε και ας μην ξεχνάμε, καλή επιτυχία στην Κλαυδία στον αυριανό τελικό.
- Παντρεύτηκε η Δανάη Μπάρκα: Σύσσωμη η οικογένειά της την παρέδωσε στον Φάνη Μπότση
- «3 πράγματα που έπρεπε να ξέρω πριν έρθω Ελλάδα»: Επικό σχόλιο τουρίστα στο Reddit
- Παραλίγο τραγωδία στον Κηφισό και σοκαριστικό βίντεο: Φορτηγό ρίχνει πινακίδα και κινδυνεύει δίκυκλο
- Ο διάλογος Ραφαηλίδη-Μοσχολιού δεν θα παιζόταν σήμερα στην τηλεόραση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.