Η ηθοποιός Έμα Στόουν δήλωσε σήμερα στις Κάννες ότι ο αγαπημένος της σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος, με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και πολύ καιρό είναι κατά κάποιον τρόπο η μούσα της και όχι το αντίστροφο.
Υπενθυμίζεται ότι η ταλαντούχα Αμερικανίδα κέρδισε για τον ρόλο της στην ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη, Poor Things, το φετινό Όσκαρ της Καλύτερης Ηθοποιού.
«Είναι η μούσα μου», δήλωσε χαμογελώντας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την ταινία Kinds of Kindness που μετέχει στο διαγωνιστικό σκέλος του 77ου Φεστιβάλ των Καννών.
«Είμαι φεμινίστρια», είπε επίσης όταν ρωτήθηκε σχετικά.
Έμα Στόουν: Επιτυχίες με τον Λάνθιμο
Οι δύο προηγούμενες ταινίες που γύρισε ο Γιώργος Λάνθιμος με την Έμα Στόουν, Η Ευνοούμενη και Χαμένα Κορμιά, σημείωσαν επιτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες και αύξησαν σημαντικά τη δημοτικότητα του Έλληνα σκηνοθέτη στο Χόλιγουντ.
- Marfin: Την Τρίτη στην ανακρίτρια οι συλληφθέντες - Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση
- Ζάκυνθος: Ποιος είναι ο ήρωας πιλότος που προσγείωσε με ψυχραιμία το F16 χωρίς σύστημα
- Μπόνι Τάιλερ: Σάλος με παρουσιάστρια που «γύρισε τα μάτια της» για τον θάνατο της τραγουδίστριας
- Πόσο κόστιζε το Πειραιάς-Σαντορίνη επί ΠΑΣΟΚ: Βρήκαμε ακτοπλοϊκό του 2001
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.