Ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», στην οποία πρωταγωνιστούσε, όπως ανέφερε το πρωί της Τετάρτης (3/1) ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».
Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε την είδηση, αναφέροντας ότι οι λόγοι είναι αδιευκρίνιστοι. «Έχουμε μία είδηση της τελευταίας στιγμής. Το ευχάριστο ή δυσάρεστο θα το κρίνουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Μία παραγωγή που δεν προλάβαμε ακόμα να δούμε και θέλαμε να δούμε τον Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος επιστρέφει στο Εθνικό Θέατρο και το Εθνικό διαφήμισε αρκετά. Μία αιφνιδιαστική αποχώρηση για αδιευκρίνιστους προς το παρόν λόγους του Λεωνίδα Κακούρη από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του βασιλιά Ληρ. Η παράσταση χτιζόταν πολύ καιρό.
Έχουμε μάθει ως δημοσιογράφοι κάποιους αναφερόμενους λόγους, αλλά επειδή η θέση μας είναι λεπτή και δύσκολη, αν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι δεν θελήσουν να μιλήσουν για τους λόγους αποχώρησης, επιλέγουμε να πούμε ότι οι λόγοι είναι αδιευκρίνιστοι προς το παρόν» είπε ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή.
Αντικαταστάτης του Λεωνίδα Κακούρη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, θα είναι ο Γιάννης Νταλιάνης.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.