Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μπεν Αφλεκ είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες και ηθοποιούς του Hollywood και κατά καιρούς οι ερωτικές του περιπτύξεις έχουν απασχολήσει τα φλας της δημοσιότητας. Η λίστα των ερωτικών του συντρόφων γεμίζει με τις πιο όμορφες κυρίες του διεθνούς star system. Από πασίγνωστες ηθοποιούς μέχρι και αγαπημένες τραγουδίστριες.

Διαβάστε επίσης: Μάθιου ΜακΚόναχι: Αρνητικά σχόλια στο Instagram γιατί φορούσε μάσκα σε έρημο τοπίο

Γκουίνεθ Πάλτροου

Ο Μπεν Αφλεκ και η Γκουίνεθ Πάλτροου υπήρξαν ζευγάρι για 2 χρόνια. Γνωρίστηκαν το 1997 σε μια δεξίωση. Εκείνο το διάστημα η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε χωρίσει μόλις από τον Μπραντ Πιτ. Η σχέση τους κράτησε για τρία χρόνια

Η Πάλτροου είχε πει τότε για την σχέση τους: «Πιστεύω ότι οι δύο μας έχουμε διαφορετικές αξίες. Είναι πολύ περίπλοκος αλλά του εύχομαι να πάει τέλεια στο μέλλον και να βρει κάποια στιγμή τον εαυτό του»

JLO - Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν, μια από τις πιο γνωστές συντρόφους που είχε ποτέ ο ταλαντούχος ηθοποιός. Το ειδύλλιό τους κράτησε αρκετά και τράβηξε όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Σαν ζευγάρι τους αποκαλούσαν «Benifer» .

Αρραβωνιάστηκαν το 2002 και παντρεύτηκαν ένα χρόνο μετά. Ήταν το τέλειο ζευγάρι του Holywood, όπου πήγαιναν μια στρατιά από παπαράτσι βρίσκονταν από πίσω τους. Το ζευγάρι χώρισε το 2004 και πολλοί ήταν αυτοί που στεναχωρήθηκαν με αυτή την είδηση.

Τζένιφερ Γκάρνερ

Εννιά μήνες μετά τον χωρισμό του από την JLO, ο γοητευτικός ηθοποιός εντοπίστηκε να είναι μαζί με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Οι δύο τους είχαν γνωριστεί το 2002 στα γυρίσματα της ταινίας «Pearl Harbor». Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και την ίδια χρονιά έκαναν το πρώτο τους παιδί την Violet. Τη δεύτερη κόρη τους Seraphina την έκαναν το 2012.

Δυστυχώς, το 2015 οι δύο τους χώρισαν με τον ίδιο τον Άφλεκ να δηλώνει ότι έπινε συχνά σε νορμάλ βαθμό, αλλά ξεκίνησε να πίνει πιο πολύ όταν ο γάμος του διαλυόταν.

Λίντσεϊ Σούκους

Μετά από αυτές τις φλογερές σχέσεις, ο Άφλεκ δεν έκατσε φρόνιμος και συνέχισε τις ερωτικές περιπέτειες, αφού ξεκίνησε ένα νέο ειδύλλιο με την γνωστή τηλεοπτική παραγωγό Λίντσεϊ Σούκους. Η κάμερα τους εντόπισε δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Τζένιφερ. Οι δυο τους είχαν μια νυχτερινή έξοδο το 2017 στο Λονδίνο, οπού και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί.

Να σημειωθεί ότι κάποια στιγμή το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα όταν ο Άφλεκ άρχισε να βγαίνει με το σέξι μοντέλο, Shauna Sexton. Κάποια στιγμή οι δυο τους τα ξαναβρήκαν, μέχρι που χώρισαν οριστικά το 2019.

Άνα Ντε Αρμάς

Η τελευταία του κατάκτηση είναι η πανέμορφη ηθοποιός Άνα Ντε Αρμάς με την οποία γνωρίστηκε το 2019 στα γυρίσματα της ταινίας «Deep Water». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οριστικοποίησαν τον δεσμό τους το 2020 όταν τους είδαν μαζί να επισκέπτονται συγγενείς της Άνα στην Κούβα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι δυο τους χώρισαν τον Ιανουάριο. Άτομα από τον κύκλο τους ανέφεραν ότι η διαφορά που τους χώρισε ήταν ο τόπος διαμονής, καθώς η Άνα δεν ήθελε να είναι κάθε μέρα στο Λος Άντζελες, αντίθετα με τον Άφλεκ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA