Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Tyler James, ο καλύτερος φίλος της Amy Winehouse, περιγράφει τις τελευταίες στιγμές της και έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα που έδινε στον εθισμό της με τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τις καταχρήσεις. Όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιβλίο του, οι δυο τους γνωρίζονταν από μικρή ηλικία και συγκεκριμένα από όταν ήταν εκείνος 13 και η Amy Winehouse 12. «Ήμουν ο μόνος που της είχε απομείνει, ο μόνος που της στεκόμουν όλη την ώρα χωρίς να πρέπει να με πληρώσουν για να μείνω κοντά της. Όλοι οι άλλοι στη ζωή της είχαν παρατήσει. Όσο κι αν την αγαπούσαν, δεν μπορούσαν να τη χειριστούν», εξηγεί.

Διαβάστε ακόμη: Lady Gaga: Συγκλονιστική εξομολόγηση για τον βιασμό της - «Με πέταξε έγκυο σε μια γωνία»

«Μετά από πολλά τραυματικά χρόνια προσπαθώντας να σώσω την Amy, ξέμενα και εγώ ο ίδιος από ιδέες. Την προηγούμενη, με πήρε τηλέφωνο και κατάλαβα πως είχε πιει. Μιλήσαμε και μου υποσχέθηκε πως θα σταματήσει να πίνει και την πίστεψα. Με πήρε ξανά το ίδιο βράδυ, γύρω στις 23.00, ακουγόταν να έχει πιει και έλεγε ανοησίες», αναφέρει ο Tyler.  «Δεν ανησύχησα όταν είδα το πρώτο ασθενοφόρο αλλά όταν είδα το δεύτερο, έτρεξα στην κρεβατοκάμαρά της. Έπεσα για ύπνο στον καναπέ της μητέρας μου και γύρω στις 02.30 με πήρε ξανά αλλά δεν το σήκωσα. Σκέφτηκα πως δεν είχε νόημα και ότι την επομένη δεν θα το θυμόταν καν. Πήγα ξανά για ύπνο. Δεν ανησυχούσα όταν έφτασα στο Camden Square και είδα τον Andrew στην είσοδο. Δεν ανησυχούσα ούτε όταν το ασθενοφόρο έφτασε μετά από μένα. Θεώρησα πως όλα θα είναι σαν τις άλλες φορές: Θα την πηγαίναμε στο αυτοκίνητο, μετά στην κλινική, θα περνούσε μια εβδομάδα και μετά όλα καλά», προσθέτει.

Αναφερόμενος στη μάχη με τις εξαρτήσεις της, ο Tyler υποστήριξε πως δεν ανησυχούσε υποτροπή σε σκληρά ναρκωτικά, ωστόσο η Amy Winehouse δεν ήθελε να σταματήσει το αλκοόλ. «Θυμάμαι έντονα την ημέρα που μετακομίσαμε σε αυτό το όμορφο λευκό αρχοντικό στο Camden Square με ένα στούντιο και ένα γυμναστήριο στον κάτω όροφο, και ένα vintage jukebox γεμάτο από βινύλια του 1950 και του 1960. Αυτή ήταν η νέα της αρχή. Όλα είχαν αποδειχθεί αρκετά καλά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA