Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο διάσημος ηθοποιός Τζόρτζ Κλούνεϊ και η σύζυγος του Αμάλ Αλαμουντίν, θα γιορτάσουν τα τέταρτα γενέθλια των διδύμων τους, Έλα και Αλεξάντερ, στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη λίμνη Κόμο, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail. Μάλιστα, φαίνεται πως το ζευγάρι που δεν έχει επισκεφθεί τη λίμνη Κόμο για δύο χρόνια, θα περάσει το καλοκαίρι του εκεί, στη Villa Oleandra.

Διαβάστε ακόμη: Σόφι Τέρνερ: Η ηθοποιός γιορτάζει τον μήνα υπερηφάνειας - «Ο χρόνος δεν είναι στρέιτ, ούτε και εγώ»

Αναφορικά με πηγή που επικαλείται το Ε! «έφεραν μαζί τους το γιγαντιαίο κουτάβι, ράτσας Αγίου Βερνάρδου, τη Ρόζι. Θα περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στη λίμνη Κόμο». Η βίλα έχει φιλοξενήσει μεταξύ άλλων, τον Μπαράκ Ομπάμα, την Όπρα Γουίνφρει, τον πρίγκιπα Χάρι, την Σίντι Κρόφορντ. Διαθέτει 25 δωμάτια, εξωτερική πισίνα, γήπεδο τένις, γυμναστήριο, αίθουσα προβολών και γκαράζ. Οι κεντρικές κρεβατοκάμαρες είναι 7 με εσωτερικά μπάνια, ενώ οι κήποι που περιβάλλουν την βίλα είναι εκπληκτικοί.

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Today Show, είχε μιλήσει για την οικογενειακή ευτυχία που βιώνει. «Όταν απέκτησα παιδιά συνειδητοποίησα πόσο άδεια ήταν η ζωή μου πριν. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτά τα δύο παιδιά. Περίμενα τόσο γιατί δεν είχα βρει τον κατάλληλο άνθρωπο» είπε ο ηθοποιός, ενώ παραδέχτηκε ότι η αγαπημένη του ασχολία είναι να «μαθαίνει στα δίδυμα πράγματα που σοκάρουν τη μαμά τους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA