Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι τρεις πρώην παίκτες του Survivor, Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτης και Άννα-Μαρία Βέλλη, παραμένουν αχώριστοι και μετά την αποχώρησή τους από το παιχνίδι. Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, τους «τσάκωσε» μαζί μετά από ραντεβού που είχαν και, πλέον, φημολογείται έντονα πως ετοιμάζεται κάτι τηλεοπτικό και με τους τρεις.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου για Τζέιμς Καφετζή: «Κάνουμε μείζονα θέματα, όσα δεν είναι άξια λόγου»

Η Έλενα Πολυκάρπου ρώτησε, επίσης, για την αποχώρηση Τριαντάφυλλου, κάτι που δεν περίμενε κανένας τους όπως ανέφεραν, ενώ για το ποιον βλέπουν νικητή του Survivor, η Άννα-Μαρία είπε τον Ηλία, ενώ ο Τζέιμς θέλει  κάποιον που να έχει ξεκινήσει από την αρχή του παιχνιδιού.

Για την Ιωάννα Μαλέσκου και την άρον-άρον αποχώρηση του από την εκπομπή Love It, ο Τζέιμς Καφετζής απάντησε πως «δε νομίζω ότι ήμουν αγενής, μίλησα για κάποια πράγματα που με έχουν ενοχλήσει και στο φινάλε με κάλεσαν για να πω την αποψή μου και τη γνώμη μου για κάποια θέματα. Στην ουσία μου το τελείωσε εκείνη, είπε ευχαριστώ που ήρθες και κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA