Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ, για τη κηδεμονία των έξι παιδιών τους να έχει τελειώσει, αφού η απόφαση του δικαστηρίου έδωσε στον δημοφιλή ηθοποιό την από κοινού κηδεμονία, παρ΄όλα αυτά συνεχίζουν κάποιες λεπτομέρειες να βρίσκουν το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμη: Νέα φημολογούμενη επανασύνδεση στο Χόλιγουντ: Αντζελίνα Τζολί και Τζόνι Λι Μίλερ ξανά μαζί ύστερα από 24 χρόνια

Συγκεκριμένα, η Daily Mail επικαλείται δικαστικά έγγραφα, από τον Δεκέμβριο του 2020, που θέλουν την Αντζελίνα Τζολί να υποστηρίζει ότι τρία από τα έξι της παιδιά επιθυμούσαν να καταθέσουν στο δικαστήριο για την επιμέλειά τους, εναντίον του Μπραντ Πιτ.

Υπενθυμίζεται πως η 45χρονη ηθοποιός ενοχλήθηκε με την πρακτική που ακολούθησε η έδρα στη δίκη και έχει καταθέσει έγγραφη διαμαρτυρία προς το Δευτεροβάθμιο Εφετείο του Λος Άντζελες για τον δικαστή Τζον Ούντερκερκ.

«Η κυρία Τζολί νιώθει απογοητευμένη από το σύστημα δικαιοσύνης της Καλιφόρνια. Ο δικαστής Ούντερκερκ αρνήθηκε μια δίκαιη νίκη στην πελάτισσά μου, αποκλείοντας αθέμιτα τις αποδείξεις που είχε σχετικά με την υγεία των παιδιών και την ασφάλειά τους, αποδείξεις που θα υποστήριζαν καλύτερα την υπόθεσή της. Δεν επετράπη στα τρία ανήλικα παιδιά άνω των 14 ετών, τη Σιλόχ, τη Σαχάρα και τον Παξ, να καταθέσουν σύμφωνα με τον ειδικό νόμο που υπάρχει», είχαν αναφέρει οι εκπρόσωποι της Τζολί.

Συνδυάζοντας τα λεγόμενα αυτά με το ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει καταθέσει έγγραφα για ενδοοικογενειακή βία από τον Μπραντ Πιτ, ενδεχομένως οι καταθέσεις των παιδιών να ήταν καταδικαστικές για τον Πιτ, σύμφωνα με την πρώην σύζυγό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA