Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Νησί των Ανέμων φαίνεται πως σχεδιάζει να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές, τον Αύγουστο, η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για τη βίλα ή το ξενοδοχείο διαμονής. Όπως αναφέρει και το Secret, γίνονται και επαφές με επαγγελματίες που θα αναλάβουν τη φύλαξη και τη προστασία της στη Μύκονο.

Διαβάστε ακόμη: Ben Affleck - Jennifer Lopez: Ο μεγάλος έρωτας, ο χωρισμός και η επανασύνδεση

Όσον αφορά την άφιξή της, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ταξίδι της θα έχει σκοπό την αναψυχή και την ξεκού­ραση και δεν έχει να κάνει με κάποια εμφάνιση ή ένα μουσι­κό γεγονός. Μάλιστα, όσοι τη γνωρίζουν λένε πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνει στόχος των παπαράτσι και γι' αυτό ίσως στην αρχή θα επιδιώξει να μη γίνει αντιληπτή.

https://www.instagram.com/p/CNf7-QHJy6R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι γεγονός πως ακόμα και πέρυσι, όταν ήρθε στην Ελ­λάδα, προσπάθησε να κρατήσει εντελώς μυστική την άφιξή της. Όπως είχαν αναφέρει δημοσιεύ­ματα, η Λατίνα σταρ έκανε βόλ­τα με το σκάφος της στα ανοικτά της Κρήτης και έπειτα βρέθηκε στο Λουτρό Σφακίων, προκειμέ­νου να απολαύσει τις ομορφιές του τόπου.

Αυτό που σίγουρα έχει εξίσου ενδιαφέρον, είναι η Τζένιφερ Λόπεζ φτάσει στη Μύκονο μόνη της ή με τον Μπεν Άφλεκ, που διατηρούν δεσμό ξανά, ύστερα από 17 χρόνια που είχαν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA