Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη μάχη που δίνει τα τελευταία τρία χρόνια με τον καρκίνο, μίλησε ο ηθοποιός της θρυλικής αμερικανικής σειράς Friends, Τζέιμς Μάικλ, που υποδυόταν τον Γκάνθερ, τον εσωστρεφή ιδιοκτήτη του Central Perk που ήταν βαθιά ερωτευμένος με την Ρέιτσελ. Ο 59χρονος εμφανίστηκε στο Friends reunion μέσω βίντεο, εξαιτίας των χημειοθεραπειών που κάνει, ενώ μίλησε για την αρρώστια που βρίσκεται πλέον στο τέταρτο στάδιο, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη: Πάρις Τζάκσον: Το μετατραυματικό στρες και οι απόπειρες αυτοκτονίας - Τρομάζει μέχρι και με τον ήχο μίας σακούλας σκουπιδιών

«Ήθελα να είμαι μέρος από όλο αυτό, και αρχικά θα βρισκόμουν στη σκηνή μαζί τους, συμμετέχοντας σε όλους τους εορτασμούς. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν γλυκόπικρο. Χάρηκα πολύ που με συμπεριέλαβαν. Ήταν απόφασή μου να μην συμμετέχω με φυσική παρουσία, αλλά μέσω Zoom, κυρίως επειδή δεν ήθελα να ψυχοπλακώσω τον κόσμο, κατάλαβες;», είπε στην εκπομπή Today για το Friends reunion. «Δεν ήθελα να είμαι τύπου, "Α, παρεμπιπτόντως, ο Γκάνθερ έχει καρκίνο"», πρόσθεσε.

Ο Τζέιμς Μάικλ διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη, το 2018. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έγινε μετάσταση στα οστά επηρεάζοντας τη σπονδυλική στήλη, με τον ηθοποιό να είναι πλέον καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. «Υπάρχουν και άλλες επιλογές διαθέσιμες στους άντρες, αν το αντιληφθούν νωρίτερα από εμένα. Την επόμενη φορά που θα πας για μια απλή εξέταση ή ετήσιο έλεγχο, σε εκλιπαρώ να ρωτήσεις σχετικά τον γιατρό σου. Είναι εύκολα ανιχνεύσιμο. Αν εξαπλωθεί από τον προστάτη στα οστά, γίνεται πιο δύσκολο να το διαχειριστείς», ήταν το αισιόδοξο μήνυμα του ηθοποιού και πρόσθεσε: Για πολλούς άντρες, αν το δουν νωρίς, θεραπεύεται εύκολα. Δε θέλω ο κόσμος να περάσει ό,τι πέρασα εγώ. Δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία. Προσωπικά, με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο σημαντική είναι η κάθε μέρα. Μην τα παρατάτε. Συνεχίστε να αγωνίζεστε και να έχετε στόχους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA