Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Chiara Ferragni βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, για τις ανάγκες της προώθησης της νέας συνεργασίας με την Nespresso, και μίλησε στην κάμερα του Love It και στη Μάρτζυ Λαζάρου. Η Ιταλίδα influencer παγκοσμίου φήμης, fashion blogger και επιχειρηματίας του The Blonde Salad, μίλησε τόσο για τα παιδιά και τον συζυγό της, Fedez, όσο και για την ισορροπία που καταφέρνει να έχει ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή. 

Διαβάστε ακόμη: Ντάνιελ Κρεγκ: Στο Πόρτο Χέλι για τα γυρίσματα της ταινίας Knives Out 2 - Οι απαιτήσεις του ηθοποιού στη διαμονή

Για τον σύζυγό της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν σαν έρωτας με την πρώτη ματιά. Είχαμε βγει για γεύμα με εκείνον και την πρώην σύντροφό του και τον πρώην σύντροφο και συνεργάτη μου γιατί είχαμε κοινούς φίλους. Χωρίσαμε από τις σχέσεις μας, είχε γράψει ένα τραγούδι που έγινε επιτυχία για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με ανέφερε μέσα σε αυτό. Όταν γύρισα από το Λος Άντζελες στην Ιταλία άκουγα το τραγούδι. Toυ έγραψα και από τότε ξεκινήσαμε να στέλνουμε μηνύματα. Με κάλεσε για δείπνο και δέχτηκα γιατί ήταν πολύ καλός και ρομαντικός, παρόλο που δεν ήταν ο τύπος μου. Και από τότε αρχίσαμε να αρέσουμε ο ένας στον άλλον».

https://www.instagram.com/p/CNUghP7BmyS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για το πώς καταφέρνει να συνδυάζει την επαγγελματική της δράση με τον ρόλο της συζύγου και της μητέρας, η Chiara Ferragni δήλωσε πως «νομίζω ότι το μυστικό είναι να προσπαθείς να ισορροπείς όσο είναι δυνατόν.  Κάποιες μέρες πρέπει να δουλέψεις πιο σκληρά και κάποιες άλλες μέρες να δώσεις προτεραιότητα στην οικογένειά σου ή να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Όλα είναι θέμα ισορροπίας μεταξύ των θεμάτων που είναι σημαντικά για εσένα. Φυσικά δεν μπορείς να κάνει τα πάντα με πλήρη αφοσίωση κάθε στιγμή» και συμπλήρωσε: πως «για την οικογένειά μου έχω βοήθεια από τον σύζυγό μου, τους παππούδες και τη νταντά. Δεν θα μπορούσα να δουλεύω τόσο πολύ, αν δεν είχα βοήθεια στο σπίτι».

Στην ερώτηση πόσο χρόνο χρειάζεται για ένα Instagram post απάντησε: «Συνήθως πέντε λεπτά, ακόμη και λιγότερο από αυτό. Επεξεργάζομαι γρήγορα την κάθε φωτογραφία και την ανεβάζω. Έχω ξεκινήσει να κάνω φωτογραφίσεις και σε κακές μέρες, γιατί θεωρώ σημαντικό το να γυρνάς πίσω, να βλέπεις αυτές τις μέρες και να σκέφτεσαι “είχα κακές μέρες, αλλά τις ξεπέρασα”».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA