Μενού
  • Α-
  • Α+

«Εγκλωβισμένη» στην κηδεμονία του πατέρα της θα παραμείνει η τραγουδίστρια Μπρίτνει Σπίαρς, καθώς, όπως αναφέρει ο Guardian, το δικαστήριο δεν δέχτηκε την προσφυγή της να απελευθερωθεί.

Ο δικηγόρος της δημοφιλούς τραγουδίστριας είχε υποβάλει αίτημα σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ώστε ο πατέρας της Τζέιμι Σπίαρς να... πάρει πόδι από τη διαχείριση των περιουσιακών της στοιχείων. Η δικαστής Μπρέντα Πένι ωστόσο, δεν το δέχτηκε και τίποτα δεν αλλάζει για την τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμη: «Καταπέλτης» η Britney Spears κατά του πατέρα της: «Με κρατά όμηρο επί 12 χρόνια» - Περιέγραψε ζωή - κόλαση

Το αίτημα της 39χρονης Μπρίτνει

Σε δραματικούς τόνους, η Μπρίτνει Σπίαρς είχε ζητήσει να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωή της. «Αυτή η κηδεμονία μου κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, αξίζω να έχω μία ζωή», είπε η ίδια στο δικαστήριο, επιβεβαιώνοντας τον αγώνα που δίνει τόσα χρόνια. Μετά την εισαγωγή της σε ψυχιατρική κλινική το 2008, ο πατέρας της ανέλαβε να διαχειρίζεται όλες τις επαγγελματικές, οικονομικές και προσωπικές αποφάσεις, με την πρόφαση πως η κόρη του δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί σοβαρά ζητήματα. Ωστόσο, παρόλο που αυτό θα έπρεπε να είχε ισχύ ένα χρόνο, συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.» είχε πει.

Ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς, διατηρούσε τον έλεγχο και της περιουσίας της, χωρίς να μπορεί εκείνη να έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς της, ενώ η καθημερινότητά της είναι μια κόλαση, αφού όπως εξήγησε, της απαγορεύουν να συναντήσει φίλους που ζουν μόλις λίγα λεπτά μακριά από το σπίτι της, ενώ ο σύντροφός της δεν μπορεί να την πάρει με το αυτοκίνητό του. Η Britney Spears αποκάλυψε κι άλλες σοκαριστικές λεπτομέρειες, όπως το γεγονός ότι δεν είχε τον έλεγχο του σώματός της, της υγείας της, των γιατρών που την παρακολουθούσαν. Της χορηγούσαν ψυχοφάρμακα, όπως λίθιο, παρά τη θέλησή της.

«Θέλω να σας πω ένα μυστικό»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε απευθυνθεί στους θαυμαστές της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram , στέλνοντας το πρώτο της μήνυμα μετά τη συναισθηματικά φορτισμένη κατάθεσή της στο δικαστήριο, με την οποία ζήτησε να τερματιστεί η κηδεμονία από τον πατέρα της.

«Παιδιά, θέλω απλώς να σας πω ένα μικρό μυστικό. Πιστεύω ότι ως άνθρωποι όλοι θέλουμε να ζήσουμε το παραμύθι και, όπως φαίνεται από τις δημοσιεύσεις μου, η ζωή μου μοιάζει να είναι αρκετά καταπληκτική. Νομίζω ότι αυτό προσπαθούμε όλοι!!!! Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα στοιχεία της μητέρας μου. Ανεξάρτητα από το πόσο άσχημη ήταν μια μέρα, όταν ήμουν νεότερη, για χάρη μου αλλά και για χάρη των αδελφών μου πάντα προσποιούταν ότι όλα ήταν εντάξει. Το αναφέρω αυτό γιατί δεν θέλω οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι η ζωή μου είναι τέλεια γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ και αν έχετε διαβάσει κάτι για μένα στις ειδήσεις αυτή την εβδομάδα προφανώς ξέρετε πραγματικά τώρα ότι δεν είναι». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA