Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Demi Moore βρίσκεται στη χώρα μας. Η χολυγουντιανή ηθοποιός, Ντέμι Μουρ, ήρθε στην Αθήνα, έκανε τα ψώνια της σε γνωστό κατάστημα του Κολωνακίου και επισκέφθηκε το σχεδιαστικό δίδυμο των Mi-Ro. Η Ντέμι Μουρ βγήκε φωτογραφία με τους σχεδιαστές, MI-RO, οι οποίοι ανέβασαν το ενσταντανέ στα social media, αναφέροντας ότι είχαν αυτή την ξεχωριστή έκπληξη στο κατάστημά τους στο κέντρο της Αθήνας με τη Demi Moore και την κόρη της, Rumer Willis

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» και την Έλενα Πολυκάρπου, η Demi Moore βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα με την κόρη της. Ψώνισε σε γνωστό κατάστημα του Κολωνακίου και επισκέφθηκε τη μπουτίκ των MI-RO και το βράδυ με την κόρη της δείπνησαν σε πολυτελές σκάφος και έφυγαν για την Κρήτη, όπου η Demi Moore θα κάνει τις διακοπές της και θα βαφτίσει ένα μωράκι γνωστού εφοπλιστικού ζευγαριού στο νησί.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε με τον Θέμη Τάταρη που την εξυπηρέτησε στο κατάστημα του Κολωνακίου και ανέφερε: «Εγώ ετοιμαζόμουν να κλείσω το μαγαζί και μου ζήτησε να ρίξει μια ματιά στο μαγαζί. Πήρε ένα πουλόβερ να ρίξει στους ώμους της και έφυγε» και αποκάλυψε πως τα ρούχα που κοιτούσε ήταν casual.

«Η Demi Moore ήταν ευδιάθετη, πάρα πολύ ευγενική και χαρούμενη. Δεν υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά ο Θέμης Τάταρης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA