Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο μεγιστάνας του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ, η σχεδιάστρια και σύζυγός του, Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ και ο δημοσιογράφος Άντερσον Κούπερ, μαζί με τον Τομ Χανκς, τη Ρίτα Γουίλσον, τον ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μαρέβα Γκραμπόφσκι δείπνησαν στην Αντίπαρο

Διαβάστε ακόμη: Μητσοτάκης: Με Τζεφ Μπέζος, Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον στην Αντίπαρο

Ήδη από τις 25 Ιουνίου, το πολυτελές και ένα από τα μεγαλύτερα γιοτ στον κόσμο, το «EOS», ιδιοκτησίας του Μπάρι Ντίλερ πλέει στις ελληνικές θάλασσες. Ο Μπάρι Ντίλερ, είναι ένας από τους ισχυρότερους μεγιστάνες στο ίντερνετ και τα media στις ΗΠΑ. Τα καλοκαίρια φιλοξενεί στο σκάφος του μερικούς από τους ισχυρότερους ανθρώπους των επιχειρήσεων. Έτσι, το καλοκαίρι του 2021, ο Ντίλερ ταξίδεψε με τον Τζεφ Μπέζος, την Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ και τον παρουσιαστή του CNN, Άντερσον Κούπερ στην Ελλάδα. 

Ο Μπάρι Ντίλερ έχει δημόσιο λόγο που μπορεί να βουλιάξει μετοχές στο χρηματιστήριο. Δεν «μασάει» τα λόγια του και πρόσφατα «κατακεραύνωσε» την Apple, χαρακτηρίζοντας την πολιτική της ληστρική ενώ για τον Μπιλ Γκέιτς είχε πει πως όταν τον γνώρισε «νόμιζα είχε συναισθηματικό δείκτη νοημοσύνης ενός σαλιγκαριού». 

Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1942 και ξεκίνησε την καριέρα του, λίγους μήνες μετά απόφαση να παρατήσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Έπιασε δουλειά στο γραφείο εύρεσης ταλέντων William Morris, διαβάζοντας και μαθαίνοντας για την ιστορία στον χώρο του θεάματος. Στη συνέχεια έπιασε δουλειά στο ABC και ήταν ο επικεφαλής στις διαπραγματεύσεις για τις παραγωγές ταινιών με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί και να γίνει αντιπρόεδρος στην εταιρεία. Για δέκα χρόνια εργάστηκε ως επικεφαλής της Paramount ενώ είχε υψηλές θέσεις στην 20th Century Fox και στο QVC. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ο συνδημιουργός και ιδρυτής του μιντιακού Fox Corporation μαζί με τον Ρούπερτ Μέρντοχ, αλλά αποχώρησε πριν εξελιχθεί στο τέρας που έγινε.

Ο Μπάρι Ντίλερ πλέον είναι επικεφαλής του Expedia και της IAC/InterActiveCorp που βρίσκεται πίσω από το vimeo, το The Daily Beast, το tinder και το ask.com. Η αξία των επιχειρήσεών του τον Ιούνιο του 2020 ανερχόταν σε 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Το 2001 ο Μπάρι Ντίλερ παντρεύτηκε την Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ και η σεξουαλικότητά του έγινε αντικείμενο σχολιασμού σε ΜΜΕ, καθώς θεωρείτο για πολλά χρόνια ομοφυλόφιλος. 

Η ισχυρή γυναίκα στον χώρο της μόδας 

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας, Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, παντρεύτηκε το 1969 τον γερμανικής καταγωγής, πρίγκιπα Εγκον φον Φύρστενμπεργκ. Απέκτησαν δύο παιδιά μαζί, τον πρίγκιπα Αλεξάντερ και την πριγκίπισσα Τατιάνα και χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου, το 1983.

Η Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ ζει και εργάζεται στο Μανχάταν. Είναι μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες στο χώρο της μόδας. H 73χρονη που μεγάλωσε στις Βρυξέλλες κατάφερε μέσα από το προσωπικό της στιλ και τις καινοτόμες ιδέες της να επηρεάσει δραστικά τον κόσμο της μόδας.

https://www.instagram.com/p/CPvFMQLBf_s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αν το ρούχο δεν μπορεί να διπλωθεί και να χωρέσει στην τσάντα σου, τότε δεν έχει νόημα. Οι δημιουργίες μου ακολουθούν τη γλώσσα του σώματος. Αναδεικνύουν τη θηλυκότητα, είναι σέξι και σου επιτρέπουν να κινείσαι με άνεση», αναφέρει η ίδια.

Η Νταϊάν που βρίσκεται στην Ελλάδα με τον σύζυγό της, αποθέωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη Σίφνο, τη Μήλο τη Δήλο και την Αντίπαρο.

https://www.instagram.com/p/CQtyRmdpE2D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQyHk2zJaM-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQ0mZ1IpS9I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQ0zaZRpDUJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQ2jR7IpokF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQ6ySUXJ95h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο αριστοκράτης δημοσιογράφος 

Ο δημοσιογράφος του CNN, Άντερσον Κούπερ, που βρίσκεται στην παρέα του «EOS» προέρχεται από μια οικογένεια της τάξης του «παλαιού χρήματος» της αριστοκρατίας του Μανχάταν. Η μητέρα του ήταν η Γκλόρια Βάντερμπιλντ, κληρονόμος δισεκατομμυρίων, πολυσχιδής και σχεδιάστρια μόδας. 

https://www.instagram.com/p/B0hVQE-hrxK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Άντερσον Κούπερ ξεκίνησε την καριέρα του απαντώντας σε τηλέφωνα στο ABC και εν τέλει βρέθηκε σε τόπους τραγωδιών όπως ο τυφώνας Κατρίνα, σε πολεμικές συγκρούσεις στη Σομαλία και τη Βοσνία. Ηταν ο πρώτος ισχυρός δημοσιογράφος στις ΗΠΑ που παραδέχθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος το 2012– μάλιστα όταν ο επικεφαλής της Αpple Τιμ Κουκ αποφάσισε να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος, τηλεφώνησε στον Αντερσον και του ζήτησε τη συμβουλή του για τον σωστό τρόπο να το κάνει. Η μέχρι σήμερα καριέρα του και ο δημόσιος λόγος του δεν κάνουν τον Κούπερ μόνο έναν πανίσχυρο και φυσικά βαθύπλουτο δημοσιογράφο. Τον καθιστούν και έναν πραγματικά ακτιβιστή δημοσιογράφο.

https://www.instagram.com/p/Bxqc3p-BXX5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA