Μενού
  • Α-
  • Α+

Μόνικα Μπελούτσι και Ντέβα Κασέλ ποζάρουν για την ιταλική Vogue φορώντας φορέματα Dolce & Gabbana. Η 17χρονη Ντέβα επιβεβαιώνει την παροιμία «το μήλο κάτω από τη μιλιά θα πέσει». 

Διαβάστε ακόμη: Η εκλεκτή παρέα του Τζεφ Μπέζος στο Αιγαίο: Μπάρι Ντίλερ, Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ και Άντερσον Κούπερ

Η Ντέβα Κασέλ, η κόρη που έχει αποκτήσει η 56χρονη Μόνικα Μπελούτσι με τον Βενσάν Κασέλ έχει ξεκινήσει ήδη την καριέρα της με μερικές «δυνατές» συνεργασίες, όπως είναι αυτή με τον οίκο Dolce & Gabbana. Μόνικα Μπελούτσι και Ντέβα Κασέλ πόζαραν μαζί και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. 

https://www.instagram.com/p/CQ8rPbTp1IG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μητέρα και κόρη φόρεσαν μαύρα φορέματα Dolce & Gabbana και φωτογραφήθηκαν από τον Παόλο Ροβέρσι για την ιταλική Vogue. Στο κέντρο της φωτογραφίας βρίσκεται η έφηβη Ντέβα καθισμένη και στο πλάι της η μητέρα της, Μόνικα Μπελούτσι.

https://www.instagram.com/p/CQ8dbZhJagL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQ8jOvcpIVb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQ8yBdNpX1Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τη φωτογραφία ανήρτησε στα social media και ο πατέρας της 17χρονης και πρώην σύζυγος της Μόνικα Μπελούτσι, Βενσάν Κασέλ, γράφοντας στη λεζάντα ότι πρόκειται για «οικογενειακή υπόθεση».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FVinceCassel%2Fposts%2F350216456468457&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA