Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέρσι το Πάσχα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου 2020, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο εορταστικό «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 τη Δέσποινα Βανδή. Η πετυχημένη τραγουδίστρια αποδέχτηκε την πρόταση του παρουσιαστή και μίλησε τόσο για τη διαδρομή της από τη Φιλοσοφική Σχολή Θεσσαλονίκης όσο και για τις μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες. Στην σπάνια αυτή κατάθεση ψυχής αναφέρθηκε στην καριέρα, την οικογένεια της και τον Ντέμη Νικολαΐδη δίνοντας αισιόδοξα μηνύματα αφού βρισκόμασταν στο πρώτο lockdown λόγω της Covid 19.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Από την πρώτη ματιά στο Γκάζι στο διαζύγιο 22 χρόνια μετά

«Τον πρώτο χρόνο στη Θεσσαλονίκη τραγουδούσα κρυφά από τους δικούς μου και φοβόμουν μην το μάθουν. Το παρατσούκλι μου ήταν Έλλη Μαρά» αποκάλυψε. «Εκανα διάφορες δουλειές για να βοηθήσω την οικογένεια μου. Εργάστηκα και σαν γραμματέας» τόνισε και συνεχίζοντας είπε «Οι γονείς μου ήταν πολύ αυστηροί. Όταν με ρωτούσαν όταν ήμουν μικρή τι θέλω να γίνω έλεγα ηθοποιός ή τραγουδίστρια».

Στην εφ' όλης ύλης συνέντευξη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον σύζυγο της Ντέμη Νικολαΐδη. Η σχέση τους και αργότερα ο γάμος τους κρατήθηκε μακριά από την δημοσιότητα. Ήθελαν και οι δύο να μιλάνε μέσα από την δουλειά τους.

«Αυτό που έχω γίνει σήμερα το οφείλω στον Ντέμη. Είναι ένας πολύ καλός πατέρας» είπε η Δέσποινα Βανδή. Όσο για την απόφαση της να φύγει στην Ισπανία μαζί του ενώ βρισκόταν στο pic της καριέρας της είπε «Δεν το σκέφτηκα καν, ήμουν έγκυος και το μόνο που με απασχολούσε ήταν αυτό. Όταν γεννήθηκε η Μελίνα έγινε το κέντρο της ζωής μου, άλλαξε η κοσμοθεωρία μου».

Νικολαΐδης: «Σπουδαία γυναίκα η Δέσποινα»

Ο σύζυγος της Ντέμης Νικολαΐδης παραχώρησε για πρώτη φορά συνέντευξη και μίλησε για την Δέσποινα Βανδή, την γνωριμία και την κοινή τους πορεία ζωής.

«Αν πρέπει να περιγράψω με δυο τρεις λέξεις τη Δέσποινα θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα. Την είδα για πρώτη φορά σε αφίσα και μετά από κοντά να τραγουδάει. Την πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε έπειτα από τρεις μήνες. Μου άρεσε, ήμουν νέος, κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό και πέρασαν 21 χρόνια από τότε» είπε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.

«Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι ότι ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Την φωνάζω, έρχεται και της λέω «θέλω να παντρευτούμε». Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρούσε κάποια σκέψη δεν ξέρω πώς, ήθελα να κάνω παιδί. Για το ταξίδι λόγω της μεταγραφής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε ότι «παντρευτήκαμε τον Ιούνιο και εγώ έψαχνα ομάδα στο εξωτερικό. Ήταν και έγκυος αλλά δεν το ξέραμε. Γυρίζοντας τώρα πίσω, ήταν για εκείνη εντελώς αυτονόητο, δεν τέθηκε θέμα. Δεν θυμάμαι να το σκέφτηκα καν εγώ, θα πας πάμε. Τόσο απλό».

«Αυτό που θυμάμαι είναι όταν την πρωτοείδα και η γέννηση των παιδιών μας. Δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και έλειπα μονίμως, εκεί περάσαμε την πιο δύσκολη περίοδος μας». Είπα και τόνισε «σίγουρα θα υπήρχαν μία - δύο στιγμές, αλλά γενικά δεν ζηλεύω. Δεν είχαμε τέτοια πράγματα μεταξύ μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA