Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τις live εμφανίσεις της στην Κύπρο, όπου και βρέθηκε μία ημέρα μετά την ανακοίνωση για το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στο stage του «Νότες live», όπου εμφανίζεται με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και χάρισε στο κοινό ακόμα ένα βράδυ διασκέδασης. Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που ερμήνευσε το «Πέτρα», την επιτυχία που της έγραψαν ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Νίκος Μωραΐτης, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records και έμελε να σηματοδοτήσει το χωρισμό της, καθώς οι στίχοι αποδείχθηκαν βιωματικοί. Η ερμηνεία της ήταν καθηλωτική, ενώ φανερή ήταν και η συγκίνησή της.

https://www.youtube.com/watch?v=8RKxXdHosQk

Εξάλλου, η Δέσποινα Βανδή ήταν φορτισμένη ψυχολογικά όταν ηχογράφησε το τραγούδι και γύρισε το video clip του, τον Μάρτιο που μας πέρασε. Oι στίχοι του τραγουδιού «Πέτρα»: 

Και να που έφτασε η βραδιά

που δεν περίμενα

που όσα είχα για παντοτινά

γίνονται εφήμερα.

Εγώ τον θάνατο θα πιω

που απόψε μου έσταξε

και θα του πω ευχαριστώ

για όσα έκανε.

Καρδιά μου γίνε τώρα πέτρα

και στάσου αγέρωχη μπροστά

τα βήματα του όλα μέτρα

έτσι όπως φεύγει μακριά,

δεν φεύγει απόψε άλλος ένας

μα μια ολόκληρη ζωή

χαιρέτησε τον όπως πρέπει

με όλη σου την ψυχή.

Λοιπόν αγάπη μου αντίο όπου κι αν πας

εγώ το σπίτι σου θα είμαι να γυρνάς.

Και γω θα πρέπει ξαφνικά

στου πόνου την στιγμή

με την σπασμένη μου γροθιά

να κάνω δύναμη.

Για μένα ό άνθρωπος αυτός

είναι ότι πέτυχα

είναι ο μεγάλος μου σταθμός

και γω κατέβηκα…

Καρδιά μου γίνε τώρα πέτρα

και στάσου αγέρωχη μπροστά

τα βήματα του όλα μέτρα

έτσι όπως φεύγει μακριά,

δεν φεύγει απόψε άλλος ένας

μα μια ολόκληρη ζωή

χαιρέτησε τον όπως πρέπει

με όλη σου την ψυχή.

Λοιπόν αγάπη μου αντίο όπου κι αν πας

εγώ το σπίτι σου θα είμαι να γυρνάς.

https://www.youtube.com/watch?v=e9N8Z1yjbvU

Δέσποινα Βανδή: Συζητά για εμφανίσεις με την Αννα Βίσση

Ενα από τα πρόσωπα που ακούγεται έντονα πως θα συνεργαστεί η Δέσποινα Βανδή είναι η Άννα Βίσση. Οι δυο τραγουδίστριες είχαν εκφράσει την επιθυμία πέρα από το ντουέτο να κάνουν μαζί κάποιες εμφανίσεις. Αν συμβεί αυτό είναι ο απόλυτος προορισμός για την νυχτερινή διασκέδαση αφού κάθε μια έχει το δικό της μεγάλο φαν κλαμπ και από την άλλη για πολλούς αποτελεί «ιστορικό» γεγονός αυτή η συνάντηση. 

 Από τον έρωτα στον γάμο και τον χωρισμό με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Το love story για τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη ξεκίνησε την Άνοιξη του 1999, όταν η τραγουδίστρια εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο «Γκάζι» με τον Βασίλη Καρρά, όπου ο Ντέμης πήγε για τον ετήσιο χορό της ΑΕΚ. Η Δέσποινα έβαλε την κιτρινόμαυρη μπλούζα με τον αριθμό 11 που φορούσε εκείνος. Αυτή ήταν η κίνηση ματ που τον έκανε να την προσέξει ακόμα πιο πολύ και να αναζητήσει επίμονα το τηλέφωνό της.

Επειτα από «αναγνωριστικά» τηλεφωνήματα μίας εβδομάδας, η πρώτη συνάντηση της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη γίνεται σε καφετέρια του Ψυχικού απ’ όπου φεύγουν ξεχωριστά, ενώ την επομένη βρίσκονται σε γνωστό εστιατόριο σε ένα κοσμικό πάρτι. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον Οκτώβριο του 1999 στο θέατρο «Βρετάνια» με τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους να μένουν άφωνοι και να κάνουν την νύχτα μέρα από τα φλας. Επί περίπου 20 λεπτά οι ερωτήσεις έπεφταν «βροχή», με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη της παράστασης!

Λίγους μήνες αργότερα, οι δυο τους πάνε για διακοπές στο Μαρόκο, επισημοποιώντας έτσι την σχέση τους. Τότε ήταν που οι φίλαθλοι της ΑΕΚ το έκαναν ακόμα και... σύνθημα: «όλοι μαζί το βράδυ στη Βανδή», ακουγόταν δυνατά στις κερκίδες σε κάθε αγώνα. Ο γάμος τους έγινε το 2003 στο κτήμα Νάσιουτζικ, παρουσία περίπου 80 καλεσμένων, συγγενών και φίλων, και με κουμπάρους την Κική Χολέβα και τον Γιάννη Λεουνάκη.  Νικολαΐδης και Βανδή ήθελαν τόσο ο γάμος τους όσο και η δεξίωση που θα ακολουθούσε, να γίνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό τα μέτρα ασφαλείας και στους δύο χώρους ήταν δρακόντεια.

Γι' αυτό και δεν έχει βγει στη δημοσιότητα καμία φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή ντυμένης νύφη! Και μέχρι φέτος  η τραγουδίστρια έχει κρατήσει αυτή την στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η δεξίωση του γάμου του ζευγαριού έγινε μια μέρα μετά την τελετή, στο Island στη Βάρκιζα, με τον Γιώργο Μητσικώστα να διασκεδάζει ζευγάρι και καλεσμένους με τις μιμήσεις του και τον Λάμπη Λιβιεράτο με τον Αντώνη Ρέμο να αναλαμβάνουν τη μουσική της βραδιάς. 

Το ζευγάρι διοργάνωσε και δεύτερη δεξίωση, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη, αυστηρά για την οικογένεια και τους συγγενείς τους. Τότε η Δέσποινα Βανδή, όπως είχε δηλώσει, ήταν έγκυος αλλά δεν το γνώριζε ακόμη. Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2004, όταν ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Μελίνα. Τότε, ο Ντέμης έπαιζε σε ομάδα της Ισπανίας και η τραγουδίστρια τον είχε ακολουθήσει παρότι εκείνη ήταν στο pick της καριέρας της!  Στη Μαδρίτη η τραγουδίστρια φέρνει στον κόσμο και την κόρη τους, Μελίνα, ενώ τέσσερα χρόνια μετά γεννιέται ο Νικολαΐδης junior, ο οποίος πήρε το όνομα Γιώργος. Η Δέσποινα είχε δηλώσει: «Η αγάπη είναι το μεγαλύτερο αναβολικό της ζωής» και το ζευγάρι φαίνεται να ήξερε καλά το μυστικό της ευτυχίας.  Ωστόσο, 18 χρόνια μετά Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να ανακοινώσουν το διαζύγιό τους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA