Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε δίκη για φοροδιαφυγή θα παραπεμφθεί η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, ύστερα από απόφαση Ισπανού δικαστή. Σύμφωνα με το δικαστικό έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη, υπάρχουν «επαρκείς ενδείξεις».

Διαβάστε επίσης: Σακίρα: Είναι ομοφυλόφιλη; Το κρυφό μήνυμα που ξεσήκωσε τους θαυμαστές της

Ο δικαστής Μάρκος Χεσούς Χουμπέριας ολοκλήρωσε την προανάκριση σχετικά με τις καταγγελίες ότι η Σακίρα δεν κατέβαλε 14,5 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους εισοδήματος, κατά την τριετία 2012-14. Οι εισαγγελικές αρχές της Ισπανίας υποστηρίζουν ότι η Σακίρα ζούσε στην Καταλωνία την εποχή εκείνη. Ωστόσο οι εκπρόσωποί της επιμένουν ότι δεν είχε μόνιμη κατοικία στην Ισπανία μέχρι το 2015 και έχει εκπληρώσει όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις της.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Σακίρα, το δικαστικό έγγραφο ήταν «ένα αναμενόμενο βήμα στη διαδικασία» και οι νομικοί σύμβουλοι της τραγουδίστριας «παραμένουν αισιόδοξοι και συνεργάζονται πλήρως με τις δικαστικές αρχές», αλλά δεν θα σχολιάσουν περαιτέρω την υπόθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA