Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής να μην έχουν παραδεχτεί δημόσια τη σχέση τους, όμως η εμφάνισή τους στο Αλσος ήταν η επιβεβαίωση στις φήμες ότι  είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι φήμες για τη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο. Όταν η 36χρονη Influencer έκανε ένα story στο Instagram και εμφανίστηκε ακόμα ένας γάτος – εκτός του Τίμου που ανήκει στη παρουσιάστρια – και αργότερα αποκαλύφθηκε πως είναι του τραγουδιστή.

Διαβάστε ακόμηΜαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Τα σημάδια που δείχνουν ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους

Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν μιλήσει γι’ αυτή τη σχέση, αλλά πριν από λίγες εβδομάδες έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση. Ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» στο θέατρο Άλσος όπου παρακολούθησαν την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου «Πάμε γι’ άλλα».

Το ζευγάρι κάθισε σε διπλανές θέσεις  και αφού παρήγγειλαν ποπ κορν και αναψυκτικά απόλαυσαν την παράσταση με την ψυχή τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια του θεατρικού έργου ήταν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, ενώ δεν αποχωρίστηκαν τις μάσκες τους για την προστασία από τον κορoνοϊό.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έχουν συνεργαστεί θεατρικά στο μιούζικαλ Cats και φαίνεται από τότε υπήρχε μια συμπάθεια μεταξύ τους. Αυτή η συμπάθεια εξελίχτηκε σε έρωτα αν και οι ίδιοι θέλουν να κρατούν τη προσωπική τους ζωή μακριά από τα φλας και τις κάμερες και αποφεύγουν ακόμη και από τα social media να πουν οτιδήποτε μαρτυρά τη σχέση τους. Η φωτογραφίες όμως μαρτύρησαν το μυστικό τους και επιβεβαίωσα τον κανόνα «μια εικόνα χίλιες λέξεις»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA