Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Στικούδη, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες, περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, παρά την έντονη φημολογία, δεν έχει απαντήσει. Ωστόσο, ένα βίντεο που δημοσίευσε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/8) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της, αφού φαίνεται η κοιλιά της να έχει φουσκώσει. Η ίδιαι όπως λέει δέχτηκε την πρόκληση να παίξει πιάνο και να τραγουδήσει.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

https://www.instagram.com/tv/CSd9Pz6A09e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές μέρες η τραγουδίστρια και φίλη της Νάγια επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί. «Με την Κατερίνα Στικούδη έχουμε επικοινωνία. Της έστειλα και πρόσφατα για το μωράκι της, γιατί έμαθα πως είναι έγκυος. Πραγματικά, εύχομαι τα καλύτερα. Περιμένει αγοράκι απ' ότι έμαθα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάγια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA