Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αννα Βίσση δεν μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμές από την προσωπική της ζωή, σε αντίθεση με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα που η οικογένειά της «πρωταγωνιστεί» στις περισσότερες αναρτήσεις της στα social media. Ωστόσο, η τραγουδίστρια δημοσίευσε σε Insta Story μία φωτογραφία από την κουζίνα του σπιτιού της, με τις 4 γενιές της οικογένειάς της.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Καρβέλα: «Είμαι εξαρτημένη από το να νιώθω καλά» - Η εξομολόγηση για τις αλλαγές στη ζωή της

Στη φωτογραφία που απαθανατίζει μία απλή, καθημερινή στιγμή της οικογένειας, διακρίνονται η μαμά της τραγουδίστριας, Σοφία, η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, οι εγγονοί της, Νίκος και Νέστορας, και η αδερφή της, Νίκη.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Αννα Βίσση

Η Σοφία Καρβέλα αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ωστόσο πρόσφατα ήταν στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η Σοφία Καρβέλα απόλαυσε τις διακοπές της στο Costa Navarinο μαζί με την οικογένεια της αλλά και τους γονείς της. Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας απολαμβάνουν τον χρόνο τους με την κόρη τους, τον γαμπρό της Θανάση, και τα δύο εγγόνια τους. Μάλιστα, η Σοφία Καρβέλα μοιράστηκε στιγμιότυπο από τις διακοπές τους στο Instagram, όπου όλοι μαζί γεύονται πιάτα του σεφ, Ιωάννη Παρίκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA