Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο ηχηρά διαζύγια και το τέλος σε μία πολυετή σχέση σημάδεψαν το δύσκολο, λόγω κορονοϊού και πυρκαγιώνκαλοκαίρι του 2021. Δέσποινα Βανδή, Ντέμης Νικολαΐδης, Ζέτα Μακρυπούλια, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Ποιοι είναι όμως αυτοί που μετά από χρόνια γάμου ή/και σχέσης χώρισαν μέσα στο 2021;

Διαβάστε ακόμη: Λάμπρος Χούτος - Ματίνα Ζάρα: Ματαίωσαν τον γάμο τους – Η ανακοίνωση στο Instagram

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης

Ενα από τα πιο ηχηρά διαζύγια του 2021 ήταν αυτό της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. Μετά από 18 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν πως παίρνουν διαζύγιο. Το ζευγάρι τονίζει πως προτεραιότητά του παραμένουν τα δύο παιδιά και ζητά σεβασμό για την απόφασή του. Η ανακοίνωση για το διαζύγιο Δέσποινας Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη: «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης γνωρίστηκαν το 1999, όταν την πήρε τηλέφωνο: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Δεν τον πίστεψα και ρώτησα ποιος είναι. Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει “μήπως να βρεθούμε;” Και του λέω “νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι”. Δε θα το ξεχάσει ποτέ αυτό», είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή το 2020 στον ΑΝΤ1. 

«Η Δέσποινα είναι μια σπουδαία γυναίκα. Πρώτη φορά την είδα σε μια αφίσα. Μετά πήγα στο μαγαζί. Την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε. Νέος ήμουν. Είχαμε πει πως θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι πως ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Και τη φωνάζω, έρχεται και της λέω “λέω να παντρευτούμε”. Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρεί κάποια σκέψη, ήθελα να κάνουμε παιδί. Αν και ήμουν νέος για άντρας. Τον Ιούνιο παντρευτήκαμε, ήταν έγκυος και δεν το ξέραμε. Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και γέννησε η Δέσποινα. Έλειπα μονίμως. Εκεί περάσαμε την πιο δύσκολή περίοδο», ανέφερε από την πλευρά του στον ΑΝΤ1 ο Νικολαΐδης. Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης παντρεύτηκαν στις 17 Ιουνίου του 2003 και απέκτησαν τη Μελίνα και το Γιώργο. 

Ο γάμος τους έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στα νότια προάστια. Λίγους μήνες μετά κρατούσαν αγκαλιά την κόρη τους, Μελίνα. Η τραγουδίστρια γέννησε στη Μαδρίτη, καθώς εκείνη τη χρονιά ο Ντέμης έπαιζε στην ομάδα της Ατλέτικο. Λίγα χρόνια αργότερα το ζευγάρι απέκτησε τον γιο τους, Γιώργο.

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης

Δεν πρόλαβε να... στεγνώσει το μελάνι για τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και δύο εβδομάδες αργότερα ανακοινώθηκε ο χωρισμός της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους του τέλους στη σχέση του, ύστερα από 12 χρόνια. Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε τον χωρισμό μιλώντας στην εφημερίδα Espresso: «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι' αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί».

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια
Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια | NDP PHOTO

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού. Μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή, η Μακρυπούλια συνέχιζε να πηγαίνει στο σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους. Η Ζέτα και ο Μιχάλης γνωρίστηκαν το 2010 στα παρασκήνια των Mad Video Awards και αναπτύχθηκε μία φίλια ανάμεσά τους. Οι φήμες για τη σχέση τους φούντωναν και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι με την παρουσιάστρια στην παρουσίαση του cd του με τίτλο «Το καλύτερο ψέμα». Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής αποφάσισαν να μείνουν μαζί στα νότια προάστια και τα τελευταία χρόνια ζούσαν σαν παντρεμένοι.

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης

Ενας ακόμη ηχηρός χωρισμός είναι αυτός της Κατερίνας Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη. Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου και μέσω επίσημης ανακοίνωσης ενημέρωσαν τον κόσμο για την απόφασή τους να χωρίσουν.

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011 με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση και τα προφητικά λόγια πριν τον χωρισμό

Τα δείγματα του χωρισμού φαίνεται ότι είχαν έρθει νωρίτερα. Στις αρχές Μαΐου, ο Κρατερός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εκπομπή που παρουσίαζε με την Κατερίνα στο STAR, «Η Φωλιά των Κου-Κου», καθώς δεν μπορούσε να συνδυάσει τις υποχρεώσεις του στην εκπομπή με τα γυρίσματα της ταινίας, «Σμύρνη μου αγαπημένη». Όπως είχε αναφέρει, ήθελε να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο νέο του εγχείρημα και έτσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την τηλεοπτική εκπομπή. Η ανακοίνωση της αποχώρησής του έκανε την Κατερίνα Καραβάτου να λυγίσει on air. Εκλαψε αρκετά και ο λόγος τελικά ίσως ήταν βαθύτερος.

«Παρότι εμείς οι ηθοποιοί οφείλουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα που νιώθουμε, αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για εμένα είναι η τελευταία μου ημέρα Στην φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, που είχε ξεκινήσει πριν από επτά χρόνια και κλείνει με πολλή χαράαγάπησυγκίνησητρυφερότητα, γιατί ήταν δική μου επιθυμία, πολύ μεγάλη, που σεβάστηκε το Star. Ο κύριος λόγος, που φεύγω τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν είναι διότι υπάρχει μια ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη. Είναι πρωταγωνιστικός ρόλος και οι ανάγκες των γυρισμάτων είναι τέτοιες, που θα ήταν αδύνατο να το πραγματοποιήσω, εάν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω», είχε δηλώσει.

«Όσο προετοιμασμένος και να είσαι, βασικά δεν είσαι. Έχουν γίνει τόσα πολλά αυτά τα επτά χρόνια και υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία, ένας φόβος για το άγνωστο... Εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όσο καλύτερα γίνεται», είπε δακρυσμένη η παρουσιάστρια.

Η προφητική συνέντευξη το 2019

Τον Δεκέμβριο του 2019 το πρώην ζευγάρι είχε παραχωρήσει μία κοινή συνέντευξη στο περιοδικό People και είχαν αποφύγει και οι δύο να μιλήσουν για το μέλλον, κυρίως το τηλεοπτικό. «Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον» είχε πει μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου. Οσο για το αν έχουν περάσει κρίση στη σχέση τους, η παρουσιάστρια είχε πει: «Εχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές με τον Κρατερό. Σε αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την αρχή της σχέσης μας δεν ήταν όλα ρόδινα. Όταν λοιπόν αυτό συμβαίνει, δεν είναι δυνατόν να μην επηρεαστείς. Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια έχασα τον μπαμπά μου και σαφώς ήρθα αντιμέτωπη με διάφορες δυσκολίες».

https://www.instagram.com/p/BOULw6oAyhI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Εγώ έχω μια συγκεκριμένη άποψη για τις δυσκολίες, που όσο μεγαλώνω εδραιώνεται ακόμα πιο πολύ στην ψυχοσύνθεσή μου. Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι παρών σε αυτές. Επίσης να είσαι καθαρός μέσα σου και να έχεις αγάπη. Με αυτή τη συνθήκη μπορείς να αντιμετωπίσεις πολλές καταστάσεις. Σίγουρα, δεν μπορείς να προβλέψεις τα πάντα. Οπότε δεν έχει και νόημα να έχεις αγωνία για τα πάντα. Όταν λοιπόν είσαι παρών στις καταστάσεις, βρίσκεις τις λύσεις. Η δυσκολία είναι να είσαι παρών και να μη σφίγγεται η ψυχή σου. Να μη σε πιάνει φόβος, να μη σε πιάνει λύπη και να μην παρασύρεσαι από μεγάλη χαρά. Με λίγα λόγια, να υπάρχει μια ισσοροπία, μια ψυχραιμία και μια ηρεμία. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις ένα πιο καθαρό μυαλό. Αυτό που μου έμαθε η ζωή είναι πως πρέπει να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, να μη θεωρούμε τίποτα δεδομένο, να νιώθουμε την αγάπη μέσα μας και να τη μοιραζόμαστε» είχε πει με τη σειρά του ο Κρατερός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA