Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ιαν Στρατής είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο, όταν σε ένα βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη φαινόταν να περπατάει στον καναπέ του σπιτιού της μία ακόμη γάτα, πέραν του Τίμου, του δικού της γάτου.

Διαβάστε ακόμη: Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη κοινή εμφάνιση που επιβεβαίωσε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Ίαν Στρατή

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας και ο τραγουδιστής είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες και η επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε στις αρχές Αυγούστου όταν έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο Θέαρτο Αλσος και σατην παράσταση «Πάμε γι' άλλα» του Τάκη Ζαχαράτου.

Το ζευγάρι, που περνά το πρώτο του καλοκαίρι μαζί, αποφάσισε να κάνει εναλλακτικές διακοπές και αντί για κάποιο νησί, επισκέφθηκαν την Ιταλία, όπου κάνουν roadtrip με τη μηχανή του τραγουδιστή.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντας στους ακολούθους της πώς περνάει σε αυτό το διαφορετικό ταξίδι.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram και το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τις φωτογραφίες της

https://www.instagram.com/p/CSudHBpLEam/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA