Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρένα Μόρφη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και ιδρυτή των Imam Baildi, Ορέστη Φαληρέα.

Διαβάστε ακόμη: Ρένα Μόρφη: «Δεν επέλεξα το Πήλιο για τον γάμο μου γιατί δεν το νιώθω τόσο σπίτι μου όσο την Κούβα»

Το ζευγάρι που κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, παντρεύτηκε το 2016 στην Κούβα και τώρα το μωρό ήρθε στον κόσμο για να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η τραγουδίστρια είχε πει στο παρελθόν για τον γάμο της: «Δεν ήταν μια τυπική ημέρα, αλλά μια θαυμάσια ανάμνηση και για μια γλυκιά εμπειρία για εμάς και τους λιγοστούς φίλους μας που την έζησαν μαζί μας. Γενικά, μου αρέσει να κάνω αντισυμβατικά πράγματα, όπως τα ορίζω εγώ και όχι όπως μου τα επιβάλλουν. Δεν θα το έκανα για παράδειγμα στο Πήλιο, γιατί δεν το νιώθω σπίτι μου, όσο την Καραϊβική. Με την Καραϊβική έχω μια οικειότητα, που δεν μπορώ να την δικαιολογήσω».

Ο Ορέστης Φαληρέας και ο αδελφός του, Λύσσανδρος, ήταν οι ιδρυτές του συγκροτήματος Imam Baildi, στο οποίο αργότερα προστέθηκε η τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη. Μέχρι τότε έκανε σόλο καριέρα με το όνομα Σούλη Ανατολή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA