Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνάντησε την Δέσποινα Βανδή η κάμερα της εκπομπής «Love it». Η τραγουδίστρια, λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο όπου έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό μαγαζί μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ξαφνιάστηκε, καθώς ήταν η πρώτη συνάντησή της με τηλεοπτική κάμερα μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Διαβάστε ακόμη: Ντέμης - Βανδή, Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης και Καραβάτου - Κατσούλης: Τα διαζύγια του καλοκαιριού

«Καλή επιτυχία», είπε η Δέσποινα Βανδή κοιτώντας τους δημοσιογράφους και τις κάμερες, χωρίς να θέλει να δηλώσει κάτι άλλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης πήραν την απόφαση να χωρίσουν μετά από 18 χρόνια γάμου. Την ανακοίνωση της λύσης του γάμου τους την έκανε ο manager της τραγουδίστριας, Γιώργος Αρσενάκος.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή - Ν. Νικολαΐδης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA