Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βάνα Μπάρμπα αποχαιρέτησε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook τον Μίκη Θεοδωράκη, ωστόσο ένα ορθογραφικό λάθος στην ανάρτησή της ήταν αρκετό για να πάρουν φωτιά τα σχόλια. Η γνωστή ηθοποιός αντί να γράψει Μίκη, έγραψε Μίκυ με αποτέλεσμα να γίνει χαμός στα σχόλια για το μπέρδεμα του ονόματος του μεγάλου συνθέτη με τον γνωστό χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων.

Διαβάστε ακόμη: Μίκης Θεοδωράκης: Στην αγκαλιά της Κρήτης - Πλήθος κόσμου στην πομπή στα Χανιά

«Ακόμα και ο ουρανός κλαίει μαζί μας…σήμερα Μίκυ…καλό ταξίδι…έδιωξε την ασχήμια τόσο χρόνων», έγραψε η γνωστή ηθοποιός και τα σχόλια που έλαβε είναι απολαυστικά.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvana.barbaa%2Fposts%2F4943767542307084&show_text=true&width=500

Ενα από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια που δέχθηκε η ηθοποιός, ήταν «Αχ Βάνα μας, έμαθε τα νέα και πόσταρε στον λογαριασμό του ευχαριστώ και σου στέλνει και πολλά φιλάκια από την Λιμνούπολη!». Το σχόλιο συνοδευόταν από φωτογραφία του Μίκυ Μάους!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA