Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη απαθανάτισε σε βόλτα τους στην Ερμού ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας On Time και η κοινή τους έξοδος πυροδότησε για ακόμη μία φορά τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα η τραγουδίστρια και ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Κομάντα και Δράκοι» είναι φίλοι και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα μετά το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη;

Το θέμα «έπαιξε» στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει «Η Βανδή με τον Μπισμπίκη τι σχέση έχουν; Γνωρίζονται; Ο ένας είναι ηθοποιός και η άλλη τραγουδίστρια. Από πού γνωρίζονται;». «Με τον Αργύρη Αγγέλου δεν κάνει παρέα; Θέλεις να σου πω 100 φίλους που έχει;» του απάντησε η Φαίη Σκορδά

«Αφήνει η εφημερίδα αιχμές ότι υπάρχει κάτι άλλο ανάμεσά τους; Εγώ αφήνω αιχμές ότι είναι μαζί; Πάντως, αν ήταν μαζί θα ήταν πολύ ωραίο ζευγάρι. Αν ήταν μαζί… Είναι ωραίος άντρας ο Μπισμπίκης και η Βανδή για 50άρα κούκλα. Μου αρέσει πολύ» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το θέμα προβλήθηκε και στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love It» με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να μιλούν για μία φιλία ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη φήμες ήθελαν την τραγουδίστρια να είναι ερωτευμένη με ηθοποιό χωρίς να αναφέρουν το όνομά του. Ομως, η δημοφιλής influencer, Soula Glamorous, είχε βάλει τα πράγματα στη θέση τους και μέσω Instagram ξεκαθάρισε ότι η Δέσποινα Βανδή δεν είναι ζευγάρι με τον Βασίλη Μπισμπίκη (αποκαλύπτοντας έτσι το όνομά του), όπως συζητιόταν, αλλά με κολλητό του φίλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA