Μενού
  • Α-
  • Α+

Το live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής εκτός από την αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου και την ένταση των παικτών στο σπίτι, είχε και μία συγκινητική στιγμή καθώς η Ανχελίτα αποκάλυψε τη δική της γραμμή ζωής. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε παιδική της ηλικία, τα δύσκολα χρόνια στο Γυμνάσιο και το bullying από τους συμμαθητές της, καθώς και η μάχη της με την κατάθλιψη.

Διαβάστε ακόμη: Big Brother - Αποχώρηση: Εκτός σπιτιού ο Στηβ Μιλάτος - Προτεινόμενη ξανά η Ευδοκία

«Είχα αποκτήσει άσθμα όταν ήμουν ακόμα μωρό, λόγω του κρύου και βρογχίτιδα. Μπαινόβγαινα συχνά στα νοσοκομεία, μέρα παρά μέρα. Το 2001 ήρθε στην ζωή η αδερφή μου και το 2005, πηγαίνοντας για ψώνια, ένα σκυλί όρμηξε στην μαμά μου και εκ των υστέρων μάθαμε ότι είχε κακοποιηθεί. Το σκυλί όρμηξε επάνω μου και μου ακρωτηρίασε το δάχτυλο», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια δήλωσε σχετικά με το bullying, που υπέστη: «Το 2008 είχα υποστεί bullying από συμμαθητές μου, γιατί είχα παραπάνω κιλά. Προσπάθησα να χάσω κιλά, με χτυπούσα, δεν με αγκάλιαζα ποτέ και με μισούσα. Το 2010 πήγα στην ψυχολόγο μου, που με έμαθε να με αγαπάω. Το 2011 έζησα τον έρωτα αλλά υπήρξε ένας άνθρωπος, που προσπαθούσε να μου δείξει πως χωρίς αυτόν δεν είμαι τίποτα. Σε ένα σημείο, χειροδίκησε πάνω μου, όταν καβγαδίσαμε. Το 2014 απέτυχα στις Πανελλαδικές κι αποφάσισα να γίνω τραγουδίστρια. Δυσκολεύτηκα πολύ σε κάποια σημεία κι είδα δόντια. Το 2019 έπεσα σε κατάθλιψη λόγω κάποιων ανθρώπων κι ένιωσα προδωμένη. Το 2020 μπήκα στην Panik Records».

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA