Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ηλίας Παπανικολός, ο γνωστός ράπερ «Εισβολέας», βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/10) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και μίλησε για την άγνωστη κόντρα του με τον αδικοχαμένο τράπερ Mad Clip, τη δυσλεξία που αντιμετωπίζει, το ξύλο από τους δασκάλους του και την αγάπη του για τη μουσική.

Διαβάστε ακόμη: Ο Εισβολέας μίλησε για την άγνωστη κόντρα που είχε με τον MadClip

Ο «Εισβολέας» αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη δυσλεξία, η οποία μάλιστα τον δυσκόλεψε πολύ κατά τη διάρκεια του σχολείου και ήταν η αιτία για να φάει πολύ ξύλο από τους δασκάλους του.

«Έμεινα 7 χρόνια στην Α’ Γυμνασίου λόγω της δυσλεξίας. Έφαγα πολύ ξύλο από τους δασκάλους μου. Μετά ξεκίνησα να δουλεύω, πήγα σε σιδεράδικο, έγινα φούρναρης και μάγειρας. Εγώ δεν το θεωρώ πρόβλημα αλλά ιδιαιτερότητα. Έχω δουλέψει με παιδιά σε ένα σχολείο, τους έκανα μαθήματα στιχομυθίας και εκεί κατάλαβα πόσο μπροστά είναι το μυαλό τους, όταν θέλουν να ασχοληθούν με κάτι. Έχει υποχρέωση η κοινωνία να τα βοηθήσει. Μπορεί να είναι ένα παιδί “φωτιά” και ο άλλος να τη σβήνει. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν λίγο δύσκολα».

Εισβολέας για την άγνωστη κόντρα με τον Mad Clip: «Ευτυχώς τη λύσαμε γιατί θα είχα τύψεις»

Ο γνωστός ράπερ μίλησε και για την άγνωστη -μέχρι πρότινος- κόντρα που είχε με τον Mad Clip, την οποία ωστόσο είχαν λύσει οι δυο τους, πριν ο αδικοχαμένος traper φύγει από τη ζωή. «Πάλι καλά τη λύσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Στεναχωρηθήκαμε όλοι που έφυγε. Θα είχα τύψεις αν δεν τα είχαμε βρει. Αυτό είναι που λέμε μην αφήνεις τίποτα για αύριο. Όλα είναι βλακείες. Να τσακωνόμαστε για τη μουσική, παιδιάστικα πράγματα» είπε ο Ηλίας Παπανικολός.

Ο Ηλίας Παπανικολός μίλησε και για την περίοδο που έκανε ψυχοθεραπεία: «Είπα να μάθω να αγαπάω και να εκτιμάω τον εαυτό μου και θα το μάθουν και οι άλλοι. Ήταν το μεγαλύτερο δώρο για τον εαυτό μου και το οφείλω στη Στέλλα. Στέλλα σ’ αγαπάω».

Ο «Εισβολέας» μίλησε και για το πώς κατάλαβε ότι θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα του άκουγε από Βασίλη Καρρά μέχρι Deep Purple. «Ήταν τρελό όταν στα 13 μου ανακάλυψα αυτή τη δισκοθήκη στο σπίτι. Κι εγώ ακούω λαϊκά. Η μάνα μου τραγουδούσε σε σκυλάδικα της εποχής του ’80 και εγώ κοιμόμουν δίπλα».

Ο ράπερ αναφέρθηκε και στην περίοδο της καραντίνας, την οποία χαρακτήρισε ως την καλύτερη περίοδο της ζωής του μουσικά, καθώς «απελευθερώθηκα από τον “Εισβολέα” και έγινα ο “Λιάκος”. Ο πρώτος πάντα θα με ακολουθεί αλλά θέλω να με φωνάζουν “Λιακο”».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA