Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαίρη Συνατσάκη επιβεβαίωσε πριν από μερικές ημέρες τη σχέση της με τον Ιαν Στρατή, ανεβάζοντας μία φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η youtuber και επιχειρηματίας δηλώνει ερωτευμένη μαζί του, αλλά όχι δεσμευμένη όπως τη θέλει η Wikipedia.

Διαβάστε ακόμη: Μαίρη Συνατσάκη - Ιαν Στρατής: Η πρώτη κοινή φωτογραφία και τα λόγια αγάπης στο Instagram

Με αφορμή δημοσιογραφική πρεμιέρα του θρυλικού μιούζικαλ «Hair» που πρωταγωνιστεί, η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τη σχέση της με τον Ιαν Στρατή τονίζοντας με χιουμοριστική διάθεση στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη: «Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Ίαν, αλλά τι να κάνω ; Μένω μαζί του», ενώ έδωσε και ένα τέλος στο θέμα με το σύμφωνο συμβίωσης με τον Νίκο Μουτσινά.

«Εγώ αντιμετώπισα όλο το σκηνικό σαν φάρσα κυρίως επειδή δεν έχουμε πει ποτέ τίποτα με τον Νίκο, αλλά ειπώθηκαν πάρα πολλά πράγματα, βγήκαν πάρα πολλά συμπεράσματα, άπειρα σενάρια… Οπότε, το απολαμβάνω που έγινε έτσι. Ας σκεφτεί ο καθένας ό,τι θέλει γι’ αυτή την ιστορία. Τρεις μέρες κρύφτηκα σε ένα βράχο, το αντίθετο από το να σηκώνω το τηλέφωνό μου. Δεν θα σας πω τι έγινε επειδή δεν θέλω να πω τι έγινε αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ ενδιαφέρον που είναι σαν να έγιναν πάρα πολλά πράγματα».

Οσο γιατί τόσο καιρό δεν είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Ιαν Στρατή και το έκανε τώρα, απάντησε: «Ποιος νοιάζεται για τη σχέση μου με τον Ιαν; Είμαστε καιρό μαζί και δεν θέλαμε να κρυβόμαστε».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA