Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για τη βασιλεία με αφορμή το γάμο του Φιλίππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ και αποκάλυψε πως είναι «φαν» ενώ θεωρεί πως στην Ελλάδα έχει αδικηθεί «ο βασιλικός θεσμός». Ο σχεδιαστής κοσμημάτων τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι φαν της βασιλείας, αισθάνομαι ότι έχουμε υπάρξει άδικοι σαν χώρα απέναντι στον βασιλικό θεσμό. Γίνονται κάτι τέτοια γεγονότα όπως οι γάμοι και βλέπεις την αίγλη και την ομορφιά που μπορούν να δώσουν σε έναν λαό και σε μια ευρωπαϊκή χώρα όπως είμαστε. Ο βασιλιάς έχει προσπαθήσει να στηρίξει πάρα πολύ την Ελλάδα, ακόμη και ως έκπτωτος».

Διαβάστε ακόμη: Φίλιππος Γλύξμπουργκ - Νίνα Φλορ: Παντρεύτηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών - Οι γαλαζοαίματοι καλεσμένοι

Ο Περικλής Κονδυλάτος κλήθηκε στο Super Κατερίνα να σχολιάσει και τις… παγωμένες σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Ηλία Μπόγδανο: «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένα καταπληκτικό παιδί, μεγαλόκαρδος, πολύ φιλότιμο παιδί. Είμαι 1000% με το μέρος του σε ό,τι λέει, χωρίς να γνωρίζω για τη συγκεκριμένη ιστορία. Αυτά που έχει δει ο Ασημακόπουλος, δεν πρόκειται να τα δει ούτε στον ύπνο του ο Ηλίας Μπόγδανος».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA